Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čau chlapy prosím o radu . svítí mi pořád brzdové světla a bliká žhavení  , tak sem si řikal ,že je vadnej spínač brzdových světel , ale nemúžu ho nikde najít asi sem slepej ,ale na pedálu nic není a ani žádný dráty tam nevedou.neví někdo kde přesně je ten spínač umístěn? díky za rady. octavia scout 2.0 tdi 103kw r.v.2008

• Autor

to sem si taky myslel ,ale na tom místě já nic nemám, takže fakt už nevim

skús pozrieť pre istotu ešte raz...

post-62595-0-28446300-1372183167_thumb.j

• Autor

díky pawouku , to bude ono.na pedálu mám jen dvě prázdné díry - tam fakt nic není díval jsem se asi 10 krát.

libero a co je pak toto:

hmmm..  :kol-32:  ...tak stále sa učíme,musím si na to posvietiť  :kol-16:  :kol-140:

V Etce je totiž popsán spínač v pedálu jen do 31.10.2005 a na novější je odkaz na jinou pozici. No a to je ten obrázek výš. Vím, že jsi praktik, zatímco já teoretik. :kol-28: Tak doufám, že potymu28 společně nějak pomůžeme.

• Autor

tak díky moc :kol-47:  závada odstraněna za 5 minut .byl jen povytažený konektor tam jak mi ukázal pawouk

Tak to jsem rád, že ti to pomohlo a také, že jsi sem napsal výsledek (což zde bohužel není častý úkaz). :kol-47:

:blbec: ten smajlík patrí mne 

Klídek, nikdo přece nemůže vědět všechno. Myslím, že zrovna ty jsi tady poradil hódně lidem. :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.