Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute,

mam 2008 O1 1.6 75kw BFQ a dal som si v aprili namontovat BRC system. Spotreba po instalacii bola cca 8.2L, co sa mi zda primerane. Po cca 4000km som bol na dostelovanie systemu a technik povedal, ze zmes bola prilis bohata a znizil mi o 14% bohatost pri volnobehu a takisto -14% pri otackach. Ocakaval by som, ze po tomto zasahu ostane spotreba minimalne na rovnakej urovni, ale ona naopak stupla o cca 1.5l. Ako je to mozne, pride mi to trocha proti logike?

Ked to preveziem na VAGu, tak pri volnobehu a v closed loop ukazuje lambda cca +4% az +6%, co teda znamena, ze zmes je chudobna a riadiacka musi pridavat. Pri open loop to je -4%, co ale asi nema moc vplyv na spotrebu pri mojom style jazdy.

Kedze dielna kde mi to robili je cca 200km a nechce sa mi tam chodit ako na hodiny klavira, rozmyslam, ze by som si zaobstaral BRC kabel a soft. Pridem o zaruku na system, ked sa pripojim na LPG jednotku a budem si tam iba monitorovat hodnoty, je v riadiacke zaznam o tomto pristupe? Co v pripade, ze aktivne zmenim IDLE CORRECTION %, GEAR CORRECTION %, resp. sa pohram s EASY REFINEMENT?

Dik,

Marek

podle Vagu to stejně nanastavíš, musí se udělat tzv. dynamické seřízení, s tím musí mít ale firma zkušenosti, jinak je to k ničemu....pokud je aut namontované, je nutno po 2 tisících seřídit tlak reduktoru, sjet nastavení, totéž po 10 tisících, pak to sedí tak jak má....

• Autor

podla referenci som si vybral jednu z najlepsich firiem na SK, takze predpokladam, ze sa robilo aj to 'dynamicke nastavenie', teda aj ine veci okrem ubratia 14%.  Toto prestavenie bolo robene cca po tych 2000, na dalsie mam prist po tych 10.000.  Som dufal, ze po tomto doladeni to moze byt uz len lepsie a nie, ze mi to takto citelne zdvihne spotrebu.

zkus ještě natankovat jinde, někdy je to i složením plynu....

Palubni pocitac bere z datove mapy delku vstriku a k tomu pripocte korekce a stanovi cislo ktere je pak ukazano ridicovy... takze jesli jsi to mel bohate tak to tech 14%odecitalo... tech 14% z 8,2l je 1,23l...

kdyby jsi meril spotrebu dle tankovani tak zadnou zmenu nezaznamenas...

podla referenci som si vybral jednu z najlepsich firiem na SK, takze predpokladam, ze sa robilo aj to 'dynamicke nastavenie', teda aj ine veci okrem ubratia 14%.  Toto prestavenie bolo robene cca po tych 2000, na dalsie mam prist po tych 10.000.  Som dufal, ze po tomto doladeni to moze byt uz len lepsie a nie, ze mi to takto citelne zdvihne spotrebu.

Chci se zeptat.Hlásil ti check nějakou chybu,nebo zjistili to špatné nastavení až po napíchnutí Řj?

Na slovensku znám zatím pouze jednu dobrou firmu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.