Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute chci se zeptat jestli pujde rukojet z fabky do feldy , a nebo jsem ještě uvažoval na koupení rukojetě ale je tam nějaké uchycení pomocí imbusových klíčů a to se mi nezdá jako dobré :D

Na feldě je uchycení pomocí závitu,ale u fabky nee. Zkoušel jsem to na jedný, a byla stašně vysoko = musíš jí o kus zkrátit tu železnou tyčku

• 2 týdny později...

přesně tak, musíš uřezat ten závit.

no jestli to dělají pořád z tak poctivého matrošu jako bylo u Šáde, tak potěž ... tehdy jsem také chtěl snížit šaltr a když jsem viděl jak po tom pilka klouže a v podstatě odírá jen barvu, tak jsem to vzdal

Já to musel uříznout venku z auta, když jsem na šádyně zkracoval šaltrklacek. Musel jsem vyndat celej klacek z podlahovýho uložení (tuším tam jsou pod tou gumou 4 šrouby s 12mm šestihranem) a pak ten konec se závitem pro originální "olivu" upálit flexou - obyč pilka na kov ani s "keramickým" plátkem se toho materiálu skoro ani nedotkla, přesně jak píše Malta. Řezat to flexou v interiéru jsem si netroufal kvůli hrozícímu ohni z jisker... Jinak v oktě i ve fábuli drží hlavice šaltrklacku na příčný drážce, ve fáčku a ve felině je šaltrklacek z trubky na horním konci smáčknutý a hlavice je na ní jen naražená a drží tam samosvorně.

• 4 roky později...

Jaký rozměr má vlákno? Průměr, rozteč.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.