07Kuba Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Ahooj ve spolek...nějak si vůbec nevím rady s chybama na wagu. Mám superba 1.9Tdi 96kw, rok 2004, výbava clasik. Jedná se o tyhle dvě co nevím kde co hledat: 1. 01335 řídící jednotka sedadla a zrcátka - žádná komunikace trvale 2. 00476 řidíci modul palivového čerpadla - žádná komunikace trvale Zajíma mně hlavně zda to něčemu vadí neboť se mi zdá že mi funguje vše jak má. Děkuju za každou radu či názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Tak pravděpodobně Ti nejde paměť sedaček a naklápění pravého zrcátka při zařazení zpátečky To druhé nevím, páč ono by bylo lepší dát si do podpisu třeba co máš za motor (kéž by to tak měli všichni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07Kuba Vloženo 10. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 diky...zkusim na to nejak prijit a opravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.