Publikováno Červenec 6, 201312 r Zdravím, mám v pláne montáž 8" rádia - naštudované výmenu koženeho volantu vymenu NEW Skoda Loga > inštalaciu cuvacej kamery do osvetlenia špz < a s týmto by som potreboval poradiť, neviem si rady ako dať preč "kryty kufra" aby som mohol potiahnúť kábel od ŠPZ až do rádia, ak by ste mi vedeli poradiť, nechcem odlomiť nejakú klipsňu a potom to nedám dokopy... Ked sa to všetko podarí, pridám nejaké FOTO
Červenec 7, 201312 r cauko, ja som to daval dole, ako mas madlo kufra z vnutornej strany, pod nim je jeden srob... je tam torx, ak si dobre pamatam, tak 25ka alebo 30tka... potom uz len plochym srobovakom opatrne uvolnit plastove uchyty... ide to celkom dobre, ja som zacal v strede, ako sa spajaju tie dva plasty... resp. neviem ci mas sedan alebo combi, ja mam combi.... vycvakas a hotovo.. aaa ak sa mozem spytat, volant bude multifunkcny ci normal? a loga idu tiez v pohode... treba ich podobrat.. zadne je len nalepene a predne je aj zatavene cize najprv zvnutra odvrtat a potom odlepit
Červenec 8, 201312 r Autor Fúú ha, dakujem pekne chalani!!!- volant iba 4ramenný no kožený - za to logo tiež dakujem - rádio toto (v prílohe) - kamera ešte nedorazila a ani znaky
Červenec 11, 201312 r Radio je pekne, co je to zac??? ja mam rns510 columbus a max spokojnost... ale aj hento vyzera pekne
Červenec 11, 201312 r Autor Je to toto http://elektro.bazos.sk/inzerat/27081945/2DIN-Autoradio-8-SkodaVWSeat-s-IGO-Primo-DVB-T.php ma to všetko na čo si len spomenieš. DVB-T, IGO PRimo atd. atd. Upraveno Červenec 11, 201312 r od firemp3
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.