Publikováno Červenec 17, 201312 r Viete mi prosim poradit cisla dielov, ktore potrebujem na uchytenie plechoveho krytu motora zo scouta na moju 4x4? Honza mi prilepil fotku, ale podla nej a ani podla nazvov ako "zadny drziak" neviem nic vygooglit. Diky moc! PS: pripajam fotky stareho aj noveho krytu(+ cislo dielu)
Červenec 19, 201312 r Autor Podarilo sa mi na nete najst aspon nieco- vypis z ETKY. Ak ma niekto pristup k ETKE, pomozte mi prosim najst vhodne diely na O2 4x4 1,9tdi.
Červenec 19, 201312 r Peťo, potřebuješ k tomu svému plechu všechno tohle: Tam máš rozepsaný čísla dílů i přesný počty. Pak už jen najdeš na netu - nejlépe u Jeldy na www.cc-autodily.cz a objednáš a můžeš se do toho pustit
Červenec 25, 201312 r kluci, zjistil jsem že to má otec na scoutu, potřebuju vyměnit olej. jde to sundat jako běžný plasták?
Červenec 26, 201312 r Autor Ja este nemam vsetky casti, ale podla toho obrazku to vizera, ze staci odsrobovat sroby oznacene 11 a 9.
Červenec 26, 201312 r ano stačí. 3vepředu na přední liště, 2 za vypustnym šroubem u vany a na každé straně 4 šrouby od podběhů... dělá se to stejně dobře, jako plastovej kryt, možná tenhle i lépe... podepřel jsem si to kufrem od heveru a pohoda... přijde mě to stejně dobré jak ten plasták
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.