Miroslav Sázovský Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Ahoj, po ukradení navigace Columbus mi přestal fungovat tempomat a klici v servisu mi řekli, že diagnostika jim říká, že tam není. Ale jak můžete vidět na fotce, tak mi opravdu jen vymontoval Columbuse. Také mi svítí kontrolka airbagu. Nemáte někdo už stejnou zkušenost? Servis mi říká, že chybu najdou, ale bude potřebovat auto na 5 dnů. Což ve mě vyvolává pocit, že zaplatím 5 dnů práce a pak mi oznámí, že musí koupit nový tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Tempomat neviem, airbag svieti podla mna kvoli kontrolke vypnuteho airbagu spolujazdca, ktora je v ramceku radia. Drzim palec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 tempomat nemá s navigací nic společného, airbag svítí kvůli té kontrolce v rámečku.. jako první bych hned vyměnil servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki666 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Presne tenhle problem mi nastal ve stredu ,kdyz jsem vytahl Kenwooda ven...posila se na reklamaci. Tempomat off a kontrolka airbagu sviti.V tomhle konektoru by nemel byt problem...na fotce ho ma i zacvaklej co vidim...,kdyz se vynda tak se rosviti na palubce kontrolka a pak jen staci napichnout a vymazat chybu...,, Presne jak pise Mira diagnostika ukazuje ,ze v aute zadny airbek neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.