Publikováno Srpen 25, 200619 r Čaute, mám origo autorádio STREAM a chcel by som si doobjednať aspoň ten káblik k i-podu, má to niekto neviete mi poradiť... dík
Srpen 28, 200619 r Autor ...no tak ľudia, nikto? To je ten čo škodovka dáva ako základ do RS. Len neviem či to ide aj so STREAMOM, help dík.
Srpen 28, 200619 r Ja to mám, dostal som to k Audience bez príplatku. Ale malo by to ísť objednať aj ku Streamu, len tam nejaký poplatok už je. Jedná sa o zakrytovanú zdierku na klasický 3,5 mm stereo jack. Takže k tomu pripojíš hocijaký prehrávač hudby, MP3 prehrávač, diskman, PDA, notebook, prenosnú TV a pod. Nezapne sa to samo, ale stačí to prepnúť priamo na rádiu.
Srpen 28, 200619 r Autor Aha O.K dík, mňa už aj napadlo či to nejde len k audience alebo nexusu lebo stream som mal vonku a akosi som tam AUX vstup nenašiel.
Srpen 29, 200619 r Autor hmm, to bude ešte 2005/6 nevie. 2.9.2005 som ho dostal. To je služobák takže tam nechcem robiť dáke drahé zmeny, ale keď mp3 tak strašne chýba...
Listopad 2, 200618 r Ipod se da připojit přes interface místo CD changeru, ovladaní pak funguje jako při zapojeni s klasickým changerem a pokud máš multifunkční volant tak funguje i ten. Upraveno Listopad 2, 200618 r od sathack
Listopad 3, 200618 r Autor Dík, už som o tom niečo počul, ale nevieš kde by sa dal ten prepojovací set zohnať?
Listopad 5, 200618 r Dík, už som o tom niečo počul, ale nevieš kde by sa dal ten prepojovací set zohnať? Nechces radeji FM transmiter?? Je to FM vysilac, ke kteremu pripojis sveho iPoda a na radiu si naladis patricny vlnovy rozsah a poslouchas. Vice na adrese: http://www.mujipod.cz/art/mprislusenstvi/k...nsmitter-1.html pripadne univerzalni zarizeni: http://www.mujipod.cz/art/mprislusenstvi/f...kensington.html ale podobnych vyrobku je spousta. FraZi
Listopad 5, 200618 r Autor ...hmm, dík ale to asi nebude to pravé vzhľadom na kvalitu reprodukcie, predsa cez kábel je to presnejšie. Jeden taký FM vysielač som mal v predošlom aute a nebol som s tým spokojný
Listopad 8, 200618 r Škodovka zatím nic takového nenabízí (bude, ale zatím ne) ale má to tuším VW nebo audi, připojuje se to místo CD Changeru, funguje to :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.