Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravičko pánove mám takový problém naboural jsem auto na zadek a odneslo to i tažné zařizení. typek co mi to opravoval ho odřezal a taky kabely staré tam nechal ale ted mi nejdou zadní světla obrysová a brzdová světla. mužete mi prosím řict jak to mužu zprovoznit?? diky moc

EDIT:

No jinak rozchodil jsem skoro všechno kromě brzdových světel nejde do nich proud... zkontroloval jsem pojistky i žarovky a nic :(

Upraveno od Wojnar
No jinak, edituj příspěvky!!

no a jak dalece je zlikvidovaná ta kabeláž k tažnému?

• Autor

no on to ustřihl hned u zasuvky nebo spíš 10 cm od te zasuvky a já to protahl dovnitř zkoušel jsem to rozchodit stou zasuvkou a vše jde kromě brzd :(

Upraveno od Karlos93

no jestli ti to nezkratuje ten ustřižený kabel. Mrkni se mělo by to jít k jedné nebo druhé svítilně, tak to oddělěj už od tama

• Autor

ono divej se já mám přimo tu zasuvku i s těma kablama zkoušel to spojit přes čokoladku a funguje vše kromě těch brzd...žarovka je v poho tu jsem zkoušel takže ten kabel to nemuže nijak ovlivnit protože vše je zaizolované. dneska jsem se stim sral 3 hodiny zkoušel jsem vše... 

EDIT:

no jinak když jsou všechny kable od tažneho odpojeny tak nejdou obrys, brzdy a mlhovky

Upraveno od Wojnar
No jinak, edituj příspěvky!!

zavez to nějakému elektrikáři, takhle to opravovat přes net je těžké, když ani pořádně není vidět v jakém stavu to máš teď.

• Autor

no dneska to budu řešit stim chlapem co mi to posral a kdyžtak zitra servis... :(

EDIT:

No takže problém vyřešen... byl to ten spinač pod pedalem byl totiž zaseknutý takže nešel ven. stačilo oddělat tu gumovou krytku co je na tom koliku a pak jsem do toho jakoby tukal pedalem až tam něco křuplo a kolik vyjel ven. pak stačilo pouze seřidit vzdalenost aby to dobře sepinalo :) kdyby měl někdo stejný problém ;)

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.