macomh Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Zdravím všetkých. Riešim problém s cukaním 1,8T AGU. Niekedy motor úplne zdusí pri prudkom zošliapnutí plynu a dneska mi to išlo ako na hojdačke, taká sinusoida. Potreboval by som ho nalogovať a potom prečítať LOG. Vedel by mi niekto poradiť, ktoré kanály sa logujú na turbo benzíne a ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baxa Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 zdravím,asi před měsícem jsem řešil stejný problém na stejném typu motoru AGU,po několika "drahých návštěvách ve znač.servisech Škoda"jsem auto svěřil jednomu šikulovi a ten po týdnu bádání závadu odstranil,takže -"POŠKOZENÉ DOPRAVNÍ ČERPADLO PALIVA" je v nádrži,místo tlaku 3bar tlačilo 1,5bar,pro jistotu se měnil i ventil na liště na hlavě motoru.Auto jede jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomh Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) To je pekné, lenže mne to robí aj na LPG. Síce to cítiť menej, ale asi len preto, lebo LPG má lepšie horenie. V poslednom čase som si všimol, že okrem cukania a dusenia, niekedy ide výkon auta pri zošliapnutí plynu ako SINUSOIDA hmmmmmmm-hmm-hmmmmmmm-hmm. Asi tak. Už vážne neviem, čo to môže byť. Či bude reťaz natiahnutá, alebo nejaký falošný vzduch pod saním, alebo neviem. Editováno: 7. Srpen 2013, autor: macomh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.