Publikováno Červenec 25, 201312 r Zdravím všetkých. Riešim problém s cukaním 1,8T AGU. Niekedy motor úplne zdusí pri prudkom zošliapnutí plynu a dneska mi to išlo ako na hojdačke, taká sinusoida. Potreboval by som ho nalogovať a potom prečítať LOG. Vedel by mi niekto poradiť, ktoré kanály sa logujú na turbo benzíne a ako?
Srpen 6, 201312 r zdravím,asi před měsícem jsem řešil stejný problém na stejném typu motoru AGU,po několika "drahých návštěvách ve znač.servisech Škoda"jsem auto svěřil jednomu šikulovi a ten po týdnu bádání závadu odstranil,takže -"POŠKOZENÉ DOPRAVNÍ ČERPADLO PALIVA" je v nádrži,místo tlaku 3bar tlačilo 1,5bar,pro jistotu se měnil i ventil na liště na hlavě motoru.Auto jede jako nové.
Srpen 7, 201312 r Autor To je pekné, lenže mne to robí aj na LPG. Síce to cítiť menej, ale asi len preto, lebo LPG má lepšie horenie. V poslednom čase som si všimol, že okrem cukania a dusenia, niekedy ide výkon auta pri zošliapnutí plynu ako SINUSOIDA hmmmmmmm-hmm-hmmmmmmm-hmm. Asi tak. Už vážne neviem, čo to môže byť. Či bude reťaz natiahnutá, alebo nejaký falošný vzduch pod saním, alebo neviem. Upraveno Srpen 7, 201312 r od macomh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.