firemp3 Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) Zdravím vás, mam octu 2 predFL 2011 tour s interierom a elektrikou O2FL, hral som sa s rádiom a nejako prestalo isť Otázka: - Má octavia osobitnú poistku pre napájací kábel k rádiu? Lebo v manuále som nič ako " rádio " nenašiel.......Rádio je 100% funkčné aj káble, ale myslím, že som odpálil poistku. Vyskúšal som pomocou LED12V zistiť či koncovká má prúd, tak ledka zasvietila jedine v prípade V1 (pozri obrázok) vyskúšal som všetky kombinácie .... no ked som pozrel do papierov od napájania rádia, tak zdroj elektriny pre rádio by mal isť z pozície V2 no ked som napojil LEDku do pozicie V2 tak nesvietila, preto si myslím, že by to mohli byť tie poistky Dúfam, že som to zrozumitelne vysvetlil, vedel by mi niekto pomôcť? Editováno: 26. Červenec 2013, autor: firemp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 pokud se nepletu tak tam kde mas oznacene V2 tak je jenom + (na obou pinech) a to V1 v treti rade je GND, dle manualu je to pojistka 42 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Dakujem za odpoved, no zistil som, že poistku č.42 vôbec nemám, ani fyzicky ani na schéme. Co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 koukni do sveho navodu k autu, mozna to budes mit pod 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Cau, tak som to pozrel a ani poistku č.28 nemám Editováno: 30. Červenec 2013, autor: firemp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 2. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Zdravím :-(Tak som sa bol opytať v škodovke, a povedali mi, že rádio nemá samostatnú poistku, a neviem čo mám robiť, rádio proste nefunguje, skúšal som 3 rôzne rádia, pomôže iba ísť do servisu opraviť elektrinku? Neviete koľko také niečo stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 podle manualu je radio jistene 15A pojistkou (nejspis modra?) cislo 19 v E-Boxu a samo radio ma 10A pojistku, presnou pozici 2x12V trvalych v 8-polove svorkovnici co mas na obrazku nejde z manualu urcit, jsou to dva cerveno-bile kabely, kostra je hnedy kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheWixi Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ted jsem měl ten samý problém ale trvalo mi, než jsem přišel na to, že e-box je u motoru. Supr, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.