leo_pipes Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 cau, sorac, ale sem asi natvrdlej, o spinackach sem neco nasel, ale porad nevim presne jak to je.... mam feldu 1.3, 50 kW, rok 97, a normalne nastartuju, ale pak mi nejde pohnout klickem, zustane jakoby na poloze 2, pri dalsim otoceni se uz startuje, takze s tim vzdycky tak 5minut musim lomcovat na vsechny strany, pak to povoli a vypnu motor a vytahnu klic ... je to o nervy... a porad nevim jestli to zpusobuje teda ta FABka, nebo ten druhej 'elektrickej' kus ... ten klic je uz hooodne takovej jetej, ale cetl sem ze nevraceni klicku by snad mela mit na svedomi ta spodni cast, ta bez zamku volantu... _? a imobilizer to myslim nema, nebo jak to poznam ? mam ten klasickej starej klicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos93 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 jo to jsem měl taky a je to elektrická čast ( ta zadní s tim napojením konektoru. já to dával do servisu a za hodku to měli předělané. nový original do 400 stovek a prace mě vyšla taky tak jestli to chceš dělat sám tak hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 jojo je to uplna brnkacka.... sundat jen plast pod volantem, 4 srouby co drzi tycku volantu, odpojit konektory od pacek, vyndat tu zadni el cast a dat novou,,,, koupil sem spinacku za dve kila a je po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Hlavně nekupujte ten bordel co prodávají v KELLY! Ať to nemusíte měnit za chvíli znova. Kontakty pro konektory jsou z tak o polovinu tenčího plechu a Fastony na tom vůbec nedrží. Jak to pak vypadá uvnitř se bojím domyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.