bazycek Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Zdarec, silně uvažuji o polepu folie na superba, je zde někdo kdo to dělal sám ? Nějaké tipy triky či by to za prachy udělal? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 taky už jsem nad tim uvažoval, ale asi určitě bych to nechal odborníkům, maj na to udělátka a podobný nesmysli, a hlavně praxi, jinak to budeš mít samou bublinu a bude to vypadat hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 No urcite za to nedam 20 tis. Jen kvuli praxi. V tom uz jsem o kousek dal staci sterka kvalitni horkovzduska a nozik specialni strechu jsem si delal sam. Je rozdil dat za folii 5000 kvalitni. Rozdil 15 za praci.. Spise mi jde o postup pri lepeni na dvere narazniky atd. Co s listama atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Staci folie s kanalky a bubliny nejsou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 no to možné ne, ale je to fakt strašná piplačka, rovný plochy, jako je haubna, střecha atd asi neni zas takovej problém, ale ty různý záhyby a kliky u dveří a tak podobně, na to bych neměl nervy, alespoň já, dá se to sehnat i za 15 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 no radeji si s tim pohraju a usetrim 10tis :-) koupim o par metru vic, a budu na tom porad lepe a treba se to i naucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 to je taky možnost a rozhodně lepší, přeju ti ať si na tom nezničíš nervy a ve finále nepojedeš někam kde to dělaj za tu desinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Až se do toho někdo pustí sám, prosím fotodokumentaci! Taky zastávám názor, na co dávat prachy cizím, když si to můžu udělat sám, na druhou stranu čemu nerozumím, do toho se neseru. Je to dilema, ale zajímá mě, jestli si to dokážeme udělat sami a jak to dopadne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/120154-karbonova-3d-folie-na-superba/ tady si to jeden chlapik delal sam. napsal jsem mu urcite bych ocenil nejakou radu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.