Publikováno Srpen 16, 201312 r Zdravím, kvůli mé drahé polovičce jsem se rozhodl pro montáž předních parkovacích čidel. Je tady někdo, kdo to zvládne? Nezajímá mně ani tak moc cena, spíše kvalita odvedené práce. Jsem z Třince, tak někdo z okolí + - :-) Díky, nabídky mi zasílejte na danek.s@centrum.cz Díky chlapi
Leden 12, 201411 r Ahojte, tak aj ja so presiel na superba. Konkretne model 09. Ta isto kvoli drahej chcem dat dorobit predne cidla. Chcem sa opytat ci je mozne dorobit originalne aj s tlacidlom aktivacie pri pake a grafikou na displeji. Radio mam Columbus. Pripadne aka je orientacna cena? Dakujem Upraveno Leden 12, 201411 r od gego10
Leden 13, 201411 r Cau všetko original zoženieš v Tip car Prievidza za 150e a montaž abservis Nitra za 70e
Leden 20, 201411 r jde bez problémů Zdravím ,mám dotaz co konkrétně všechno je třeba udělat ( popř. vyměnit). A vypadá to po instalaci jako origo ? Ptal jsem se na to v servisu i známého elektrikáře a všichni tvrdily , že je to drahé a složité. Byla by nějaká bližší info popř. i cena ?
Leden 20, 201411 r dodělat senzory, kabeláž nárazníku, vyměnit jednotku, přidat pípák a zapojit... vypadá to jako origo a je to jednoduché
Leden 20, 201411 r Díky za info , nebyla by pro lepší představu orientační cena ? Upraveno Leden 20, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.