Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já mám koupenou letos v dubnu z posledních skladových zásob a prodlouženou záruku, ale myslím, že pokud by nastal problém, argumentovali by tím, že by vše muselo být koupeno u nich, tzn. i Bolero. Co máš za motor? Já 1,4 Tsi, takže jestli máš taky Tsi byla nějaká poruch s rozvody? Mám z toho celkem obavu vzhledem k tomu, co zde čtu...

Vloženo

ja mam klasicky jednu antenu a Swinga a vse je OK, prijem slusny, nic se neztraci, to otec u fabie ma problem s radiem cas rock ... mu to skvrci, me ne a to se zapojenou 1 antenou ... radio bych si vymenil sam, pokud servis chce, vzdy si neco najde, akorat by to byla jen chaba vymluva servisu, coz by vypovidalo i o kvalite ... navic jsem dodelaval palubni PC, tempomant (v zaruce) a jel jsem pak na garancku a servis nic nepoznal ...

Vloženo

Uvidí se, každopádně myslím, že spousta těch, kteří píšou o závadách to zásadně ovlivnili tím, jak se k autu chovají - jestli do toho někdo sedne, nepočká až olej natlakuje napínák a hned to studené žene, pak se není čemu divit.  

Vloženo

ja mam klasicky jednu antenu a Swinga a vse je OK, prijem slusny, nic se neztraci, to otec u fabie ma problem s radiem cas rock ... mu to skvrci, me ne a to se zapojenou 1 antenou ... radio bych si vymenil sam, pokud servis chce, vzdy si neco najde, akorat by to byla jen chaba vymluva servisu, coz by vypovidalo i o kvalite ... navic jsem dodelaval palubni PC, tempomant (v zaruce) a jel jsem pak na garancku a servis nic nepoznal ...

Swing je asi uvnitř jinak zapojený než Bolero, tam by to nešlo. Nebo tedy šlo, ale špatně. Podobně jako u Swingu to prý funguje u Columbusu, taky nechápu jak to, že Columbus jede dobře na jednu anténu a Bolero ne.  

Vloženo (editace)

Fakt? Tak to je super :o) Mě přijde až zítra, tak to tam hned nasadím. Takže se teda neztrácí signál při jízdě ani to nepřerušuje či zeslabuje/zesiluje?

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Vloženo

Ne dnes jsem jel z Prahy za Votice a celou cestu držela naladěná Evropa 2. Krásně si to nepozorovaně přelaďuje na různé frekvence. Jen mám swing, ale myslím, že ti to taky vyřeší.

Vloženo (editace)

Ok, to je fajn, že to funguje a nekupovalo se to zbytečně, Zítra dám vědět, jak to funguje mě.

Necituj předchozí příspěvek!
Vloženo

Mam octaviu Tour 2 r.v. 2011 kupil som ju bez radia a hodil tam Bolero sam, je to uplne  bez problemov + kupil som aj frekvenčnú výhybku aby to hralo lepšie, maxidot nemam tak ti neviem povedať či to pôjde, ale predpokladam, že bez problemov, inak som si k nemu neskor nechal dorobiť aj original parkovaky a handsfree a všetko funguje bez problemov.

Vloženo (editace)

Jakou tam máš handsfree a na kolik vyšla? To bych ještě chtěl doplnit.

Sakra chlape,přestaň už konečně citovat poslední příspěvek! Porušuješ pravidla fora!
Vloženo

Este si davaj pozor na to aky mas telefon, tie original handsfree nefunguju so vsetkými telefonmi, ja mam Samsung Galagy a s tou to funguje v pohode, načíta aj telefonny zoznam, drži pamať posledných hovorov,...

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...