mellvil Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Já mám koupenou letos v dubnu z posledních skladových zásob a prodlouženou záruku, ale myslím, že pokud by nastal problém, argumentovali by tím, že by vše muselo být koupeno u nich, tzn. i Bolero. Co máš za motor? Já 1,4 Tsi, takže jestli máš taky Tsi byla nějaká poruch s rozvody? Mám z toho celkem obavu vzhledem k tomu, co zde čtu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Nemám maxidot, mám jen palubní PC, mám verzi Prima Champion. Zato byla za velmi dobrou cenu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnagl Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) Mám 1.9 TDI, ale zase typ BXE :-D takže také malinko nervák (praskající ojnice) Editováno: 21. Srpen 2013, autor: pnagl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ja mam klasicky jednu antenu a Swinga a vse je OK, prijem slusny, nic se neztraci, to otec u fabie ma problem s radiem cas rock ... mu to skvrci, me ne a to se zapojenou 1 antenou ... radio bych si vymenil sam, pokud servis chce, vzdy si neco najde, akorat by to byla jen chaba vymluva servisu, coz by vypovidalo i o kvalite ... navic jsem dodelaval palubni PC, tempomant (v zaruce) a jel jsem pak na garancku a servis nic nepoznal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Uvidí se, každopádně myslím, že spousta těch, kteří píšou o závadách to zásadně ovlivnili tím, jak se k autu chovají - jestli do toho někdo sedne, nepočká až olej natlakuje napínák a hned to studené žene, pak se není čemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ja mam klasicky jednu antenu a Swinga a vse je OK, prijem slusny, nic se neztraci, to otec u fabie ma problem s radiem cas rock ... mu to skvrci, me ne a to se zapojenou 1 antenou ... radio bych si vymenil sam, pokud servis chce, vzdy si neco najde, akorat by to byla jen chaba vymluva servisu, coz by vypovidalo i o kvalite ... navic jsem dodelaval palubni PC, tempomant (v zaruce) a jel jsem pak na garancku a servis nic nepoznal ... Swing je asi uvnitř jinak zapojený než Bolero, tam by to nešlo. Nebo tedy šlo, ale špatně. Podobně jako u Swingu to prý funguje u Columbusu, taky nechápu jak to, že Columbus jede dobře na jednu anténu a Bolero ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnagl Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Tak už jsem koupil tu redukci, zapojil to a příjem je super ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Fakt? Tak to je super ) Mě přijde až zítra, tak to tam hned nasadím. Takže se teda neztrácí signál při jízdě ani to nepřerušuje či zeslabuje/zesiluje? Editováno: 23. Srpen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnagl Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ne dnes jsem jel z Prahy za Votice a celou cestu držela naladěná Evropa 2. Krásně si to nepozorovaně přelaďuje na různé frekvence. Jen mám swing, ale myslím, že ti to taky vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Ok, to je fajn, že to funguje a nekupovalo se to zbytečně, Zítra dám vědět, jak to funguje mě. Editováno: 23. Srpen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Mam octaviu Tour 2 r.v. 2011 kupil som ju bez radia a hodil tam Bolero sam, je to uplne bez problemov + kupil som aj frekvenčnú výhybku aby to hralo lepšie, maxidot nemam tak ti neviem povedať či to pôjde, ale predpokladam, že bez problemov, inak som si k nemu neskor nechal dorobiť aj original parkovaky a handsfree a všetko funguje bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Jakou tam máš handsfree a na kolik vyšla? To bych ještě chtěl doplnit. Editováno: 23. Srpen 2013, autor: Pawouk Sakra chlape,přestaň už konečně citovat poslední příspěvek! Porušuješ pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Dal som tam original tuto: 7P6 035 730 J, a stalo to pokial si pamatam 180€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Este si davaj pozor na to aky mas telefon, tie original handsfree nefunguju so vsetkými telefonmi, ja mam Samsung Galagy a s tou to funguje v pohode, načíta aj telefonny zoznam, drži pamať posledných hovorov,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 pozri trebars tu: http://www.tip-car.sk/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=207&catid=6&Itemid=56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Kdo máte vyměněno rádio Bolero (Swing) za Blues a přidánu frekvenční výhybku viz odkaz - po stisknutí a podržení tlačítka SETUP - máte aktivní oba anténní vstupy? Mě to píše aktivní jen jeden vstup. http://www.melodiecb.cz/produkty/autoradia-navigace-40/anteny-97/antenni-adaptery-99/2027-antenni-adapter-double-fakra-samice1x-fakra-samec?PHPSESSID=6A9zk6WnB1zGAH-AJsFdYpx,R6b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 oba vstupy aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mellvil Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Zajímavé... Mám aktivní pouze jeden, ale hraje to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Tiež mam bolero s frekvenčnou výhybkou a aktivne su obe vstupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Zdravím pánové, pořídím jsem Swinga a chci jej instalovat místo neorigo 1DIN rádia. Je tedy třeba ta frekvenční vyhýbka nebo ne? díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 záleží kolik tam máš antén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 zdravim spustim radio bolero aj s tou jednou antenou akurat bude zly signal??alebo to nepojde vobec spustit a musim kupit tu redukciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 nezapojíš to ale s týmto to funguje http://www.autodesign.sk/auto-hi-fi/autoradia/prislusenstvo-k-autoradiam/anteny/antenne-adaptery/antenny-adapter-double-fakra-samice1x-fakra-samec/ akurát nechápem k čomu je dobré nahradenie bluesa swingom , vidím v tom akurát nevýhodu že prídem o priehradku kde si dávam mobil a peňaženku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.