Bajuszka Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Ještě budu řešit další tři kempy tak uvidíme jak vše dopadne. Rozhodně budu o průběhu informovat. Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Bystricka vypada dost dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 no tu bystričku už mam celkem daleko, jelo by se do chatek nebo pod stan? Zkousel jste uz nekdo spat v supovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Zařizuju to tak aby bylo co nejvíce chatek k dispozici, aby ti co se nevyspí pod stanem měli střechu nad hlavou Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 mě stan nedělá problém, samozřejmě ale záleží na počasí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Jinak nevím, zda-li jsi to někde četl, ale jarní sraz je většinou někde v Čechách a podzimní někde na Moravě Takže dálka je prostě úděl srazů, jednou jedou z Moravy velký kus a jednou jedou Čecháčci velký kus a ti co jsou mezi někde to maj nejlepší no Od toho je to sraz, aby jsi poznal lidi okolo Supů, pokecal a pokochal se naživo ostatními mazly. My bychom to chtěli pojmout, aby se nejezdilo pořád na ty samé místa pokud to půjde. Ne každý se dostane někam dál než své bydliště a okolí, a tak se může podívat někam dál, jiný kraj jiný mrav My jsme z Brna a jeli jsme do Sedmihorek do Čech, a ti co jsou z okolí Ostravy to ještě měli dál... Naopak ti co jsou z okolí Prahy, taky dojížděli na Vranov... Ale nemůžeme a ani nechceme nikoho nutit, aby dojel... Pokud je dálka problém, nejezdi Ale příjdeš o hodně Doktoron může povykládat, jak mohl přijet jen na pár hodin a nechtělo se mu odjíždět, že? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Pohoda, tech 100km navic me uz nezabije, pokud budu moct tak urcite rad pojedu ;-) Superbak jsem novej, predtim jsem mel favorita, jenze v dobe srazů byl v servise na vymenu zhnilejch prahu, brzd a kdoviceho takze jsem si to s fabii moc neuzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Já do sedmihorek jel přes 400 km a nějak mě to vůbec netrápilo zažili jsme plno srandy a fajn chvil :-) Vzpomeň si kolik is už najel km se supem kdy ses jen tak projižděl A přijdeš nato :-) Lidi penize budou a my nebudem !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Já sem jel do Sedmihorek sice jenom 300, byl to muj první sraz, ale rozhodně to stálo za to - prdel byla neuvěřitelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) My byli poprvé loni na podzimním na Vranově a Bedrunu jsme měli týden Nadchlo nás to natolik, že jsme jeli i těch několikset km na jarní sraz a nejen, že jezdí i mojí rodiče, ale protože je to fajn víkend Honzíku: s tim mottem máš velkou pravdu! A s tím ať si každý spočítá kolik najezdí jen tak taky Kdo chce zažít fajn víkend, přijede Bája Editováno: 21. Srpen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Ahoj, tady mě napadl jeden hezký kemp u Telče....kdyby měli volno. Do telče je to kousek a jistě by byli krásné fotky supů na náměstí .. Odkaz zde : http://www.camp-rasna.cz/cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Telč je celkem dálka od Bystřičky :-D Ta Bystřička je super vypada to tam pěkne :-) Já jsem pro Bystřičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Zdarec Bájo, nejsem rozhodně příliš kamarád s PC, ale myslím, že musíš najet na ten Váš úplně první příspěvek až se Ti objeví "UPRAVIT" - jinak se Ti to nezobrazuje, pouze ve Tvém založeném vlákně! Stejně to budeš muset aktivovat, aby byl snadný přehled atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Telč už nespadá pod Moravu ne? Zeměpis mi nikdy nešel, tak se omlouvám, jestli se mílím Jinak hledám všude, jak by to šlo opravit a nejde to, nikde není upravit nadpis, jen přidat hlasování... Nejste někdo správce fóra? Ti by to mohli vědět a nebo neznáte někoho? Bája Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 potvrzuji, hrozně mě štvalo, že jsem jel jen na den, sice aspoň něco, ale bylo to prostě krátké a nechtělo se mi pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ano Teč spadá pod moravu.. :-) s tim nadpisem doporucuji Standise ci Sejise... pisu na mobilu, tak mi to dela trosku problem jim napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Je vložená anketa, tak prosím ty, kteří se chtějí zúčastnit, aby hlasovali ;) Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Dal jsem Bystřičku, ale i ta prostřední bečva nevypadá špatně.... Takže dal sme Bystřičku ale sem i pro Bečvu :-) Na Bečvě je krásně zrovna ted tam pojedu v pondělí :-) Ale na Horní Bečvu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Taky jsem dal Bystřičku, ale ta Bečva je taky moc pěkná, hlasoval bych i pro obě kdyby to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Taky sem dal Bystřičku, ale je mi to celkem jedno, kde to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Baju mužeš připsat Filipa :-) Jinak při výběru chatek už mysli na nás :-) Osazenstvo chatky Já,Filip,Martin(MrChodny) popřipadě jak nebude pro tři tak vem pro 4 a někoho knam dej však mi ho už zkazíme :-D :-D :-D Hihi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Provadite uz vyber vhodneho stravovaciho zarizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janza Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 V tom termínu bohužel nemůžu, už jsem slíbil účast na jiné akci, snad příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Airman64: oki Fildu pripisu do seznamu A co se tyce ubytovani, chatky jsou vetsinou po 4,takze si nekoho priberete na zkazeni Nemo.x: jeste ne. To budeme resit az bude jasny kemp. A vyber bude asi v klidu, pokud si tatka okolni restaurace ci hospody pamatuje Nebo mas nejaky navrh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 (editace) Tak Supáci, co je s váma??? Spousta tady burcovala ohledně podzimního srazu apod. a je zatím přihlášených 8 vozů... Aktualizace přihlášených (počet osob): Bedruna Pá-Ne (2+pes) spacáky Airman64 Pá-Ne (1) spacák Tarantulas Pá-Ne (1) spacák MrChodny Pá-Ne (1) spacák Nemo.x So-Ne (1) Čuzikovi Pá-Ne (2+pes) spacáky Michael91 ??? (2) spacáky Drizzy Pá-Ne (1) spacák Zatím to vypadá, že vede Bystřička, tak prosím ty, co teda jedou, tak aby dali vědět, jestli si povezete spacák a nebo chcete objednat povlečení??? Díky Bája Editováno: 26. Srpen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.