Bajuszka Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Trantulas: Kdyžtak si to pak ještě upřesníme, ale není problém na Rohlence, ale při pátku, aby tam nebylo dost plno My pojedeme 1 auto, zbytek jede od Ovy a MrChodny jede ještě od Hodonína, ale ten to bude brát spodem určitě MrChodny: Oki připisujuji do seznamu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jo, pojedu přes Luhačovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Asi takto, necháme to už hlasování a Bystřička je asi jasná co? Když teda ta Bystřička a sobotní oběd, co říkáte na verzi, že bychom se najedli přímo v Bystřičce u přehrady nad kempem? Je tam dobrá restaurace U Mokrošů http://www.umokrosu.cz/restaurace/ (na stránkách bohužel nic moc nemají, ale my jsme se tam stravovali pokaždé, když jsme na Bystřičce byli a měli dobré jídlo a výběr slušný), a potom bychom si mohli zajet na zákusek do Rožnova pod Radh. (16km) na Valašský frgál, hm? Klidně, kdo by chtěl,mohli bychom v Rožnově pobýt déle a mohli by jste se zajít mrknout na Valašské vesničky, ale záleží na vás A taky na počasí no Prosím o vyjádřeni jen těch, co se srazu zúčastní, děkují Aktualizace přihlášených (počet osob): Bedruna Pá-Ne (2+pes) spacáky Airman64 Pá-Ne (1) spacák Tarantulas Pá-Ne (1) spacák MrChodny Pá-Ne (1) spacák Nemo.x So-Ne (1) Čuzíkovi Pá-Ne (2+pes) spacáky Drizzy Pá-Ne (1) spacák Michael91 Pá-So (2) spacáky Vick Pá-Ne (2) spacáky Bája Editováno: 27. Srpen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 ahoj bando.Vick jede.Počet 2 kousky.Peřiny netřeba.Prosím dvojlůžko pokud to bude možné.Jinak mi to je fuk. Jinak se už moc těším.Zaznamenal jsem tu minule i nějaké ohlasy na sraz u Čuzíků ,že jsme nedali vědět.Tak doufám,že se přihlásíte chlapáci teď. A co na to Lanny,Ace Ventura,atd?Chlapi nesmíte tam chybět.Vy jste už takový inventář.Není Vás moc,které pamatuju téměř na každém srazu.A že jich už bylo.... Vranov,Sedmihorky,Sečská přehrada,Šumava,Pasohlávky i jednodenní srazy v Chabrech a Plzni ( ty byly docela na palici jet to na otočku,ale bylo fajn).S kouskem nadsázky se dá říct,že jsem se podíval do všech koutů. Klidně bych jel i Slovensko nebo jak psal Airman Karlovy Vary.Není to o dálce.Když je čas a chuť tak to je cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jupíííí Vick a Danka jedou, to bude mít mamka radost, už se na Vás ptala Oki připisují Vás na seznam už i se spacáky Jinak Ace Venturovi jsem dneska psala sms a Lanny tady chodí, tak určitě o sraze ví a nevím proč se nepřihlašuje... A děkují taky Vicky, že jsi připomněl, kde všude už sraz byl, že se opravdu koná po celé ČR Jinak upozorňuji, že v pátek počet účastníků uzavíráme!!! Je potřeba zajistit chatky Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak 9 kousků vidím, pěkný, těším se. Bude to můj první scuk se Supama tak jsem zvědavej. Ale co tu je Supů zaregistrovaných a poslední dobou i dost aktivních tak si myslím že je to málo teda :/ Co jsem se díval na předešlé srazy co byli tak to vypadalo že vás tam bylo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Psala jsem SZ dalším 8 Supům (Torreto, Drak z Okurkova, JohanJFV, wladi, passport5, Moravecmilan21, KubinoS, Red_Bull) , kteří se na minulých srazech objevovali a nebo psali na jarní a nevyšel jim, tak snad se ozvou, ale do pátku už je docela málo času :/Jinak to máme momentálně rozpočítáne na 5 chatek a ve dvou bude ještě jedna postel navíc. Platí se lůžko ne chatka, jen pro ujištění A vy co jedete na 2 noci počítejte s cenou 182,-/noc za lůžko a ti co jen na jednu, tak to je pak 202,-/noc Cena auto je 36,-/den a rekreační poplatek 14,- Ještě zjistíme, jak je to tam s ohništěm a popřípadě se dřevem. Kdyžtak opět vezeme gril, pokud nám jo nezničíte ještě více Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 ahojda termín mi snad bude vyhovovat a kde to bude je mi jedno,hlavně když to bude :kol-48: Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Moravecmilan21: Takže to je s tebou jak??? Mám tě připsat do seznamu? Opět připomínám, že v pátek uzavíráme počet osob!!! Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 je mi jasný že to musíš uzavřít, ale co když to nějak rozchodim to moje koleno po operaci a přijel bych, snad tam bude ještě nějaká chatka volná, ale to dost záleží na počasí, to je mi jasný, jelikož když bude hezky, tak si neškrtnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Štěpáne, tak nějak s tebou počítáme Jednu postel bychom ti určitě našli Mám tě napsáného ve svém seznamu na papíře, ale připíšu tě i tady Určitě jsi taky asi pro spacák nebo svou přikrývku, že? Tvůj případ chápeme, že nemůžeš dát vědět hned teď, neboj Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Nepřihlašuju se, bohužel v daný termín nemůžu. Pořád jsem neměl jistotu a tajně doufal, ale je to tak, vážou mne povinnosti! Přeju Vám všem, aby se Vám sraz vydařil po všech stránkách! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 zatim mě nemusíš připisovat, jelikož když budu ofiko připsanej, tak to určitě nevyjde a když nebudu, tak třeba jo, zákon schválnosti funguje za každejch okolností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Oki dobře, nechám tě zatím jen na papíře Budeme držet pěsti ať vše dobře dopadne a noha povolí ti za náma dojet Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 SUP1 ty jsi těžký !!!!!! Buď charakter, dojeď za námi na Moravu a příští rok udělej sraz v Čechách a my Moraváci určitě dojedeme..... My z Moravy nejsme líní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Psala jsem SZ dalším 8 Supům (Torreto, Drak z Okurkova, JohanJFV, wladi, passport5, Moravecmilan21, KubinoS, Red_Bull) , kteří se na minulých srazech objevovali a nebo psali na jarní a nevyšel jim, tak snad se ozvou, ale do pátku už je docela málo času :/ Jinak to máme momentálně rozpočítáne na 5 chatek a ve dvou bude ještě jedna postel navíc. Platí se lůžko ne chatka, jen pro ujištění A vy co jedete na 2 noci počítejte s cenou 182,-/noc za lůžko a ti co jen na jednu, tak to je pak 202,-/noc Cena auto je 36,-/den a rekreační poplatek 14,- Ještě zjistíme, jak je to tam s ohništěm a popřípadě se dřevem. Kdyžtak opět vezeme gril, pokud nám jo nezničíte ještě více Bája A přiberte i dýmku.Když bude třeba na šutry přispěju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Míšo, kašli na ně, nikoho nenutíme Vick: jasně přibalíme Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Ahoj Bájo, jak jsem psal v sms - já přijedu a spacák si vezmu. Dorazím v pátek a přespím do neděle... V pátek bych případně dopsal přítelkyni, ale nejspíš pojedu sólo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) napiš mě tam,dorazím spaní beru své asi od soboty Editováno: 28. Srpen 2013, autor: Moravecmilan21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) Tak už se nám ten počet o něco zvětšil Přihlášených 10 kousků Aktualizace přihlášených (počet osob): Bedruna Pá-Ne (2+pes) spacáky Airman64 Pá-Ne (1) spacák Tarantulas Pá-Ne (1) spacák MrChodny Pá-Ne (1) spacák Nemo.x So-Ne (1) spacák Čuzíkovi Pá-Ne (2+pes) spacáky Drizzy Pá-Ne (1) spacák Michael91 Pá-Ne (2) spacáky Vick Pá-Ne (2) spacáky Ace Ventura Pá-Ne (?) spacák MoravecMilan21 So-Ne (1) spacák Jo jen takový technický dotaz Nemáte někdo párty stan nebo něco podobného? Teda nepřeji nám počásí, jako bylo v Sedmihorkách, ale náhoda je blbec, tak ať se nemusíme pořád schovávat do chatek... Bája Editováno: 28. Srpen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Možu vzít altán, mám k němu i bočnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Jo jo něco takového jsem myslela Paráda Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Ja asi taky spacak, at nekazim partu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Hlasí se Airman z Ruska :-) Zrovna jsem dorazil z 4 denního výletu a do práce jdu až 10 září tak budu pracovat na svém projektu :-) Každopádně se už moc těším a doufám, že se tak ještě 5 supíků přihlásí do zítřka :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Na svém projektu Honzíku??? Copak kutíš, prozraď??? Bylo by to fajn, kdyby se ještě pár autíček přidalo, ale už to asi tak hekticky nevidím :/ Jinak jsou ještě 2 Supi, o kterých vím a popřípadě s něma počítáme, že se přidají Jedná se o Waldiho z SK a Doktorona. S něma jsem domluvená, že se ozvou po termínu přihlášování. Jinak veškeré podrobnosti napíšeme hned, jak domluvíme chatky Taky se moc těšíme a snad vše výjde, když tohle zařizujeme poprvé pro takové osazenstvo A jak už psal Honzík, tak připomínám, že zítra o půl noci končí a počítáme počet přihlášených a podle toho budem objednávat ubytování! Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.