Doktorone Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 ráno jdu na kontrolu a snad na stehy, tak ještě napíšu, zda bych to v sobotu nezvlád, ale furt to bolí jak koko......, takže na pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Airman poslušně hlásí, že je vzhůru a čilý a de hodit věci do káry pak zajede tam a ještě tamhdle a tamhdlenc a bude půl 10 a srazí se z Radkem na parkingu v F-M a vyrazíme smer Bystřičkááááááá :-) Počasí snad bude ok ačkoli ted je u me mokrá cesta ale ten oskar by se mohl přemoct a vylézt :-) Zatim ahoj :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Tak celé naší milé SUPÍ BANDĚ přeji, aby počasíčko a cesta byly O.K.. Hezky si to tam užijte, hodně foťte, aby jsme viděli o co vše jsme přišli a jinak věřím, že zahřívacího elixíru budete mít habaděj, tak se pěkně opatrujte, užívejte a ať Vás ráno moc nebolí hlava! Mějte se tam všichni moc fajn a už nyní se těším na fotky a Vaše komentáře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 ahojda, bohužel nemohu dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 14. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Ahoj, to je skoda Diky za info Jinak pocasi na prd, ale je to tady fajn, jsme v suchu Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Chčije a chčije ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 s politování musím říct, že to nedám s tou nožkou, bych musel zastavovat á 30 minut abych si protách nohu, takže bych to jel fakt dlouho, a pak tam o berlích no na prd, dosti vám závidím, ale jarní si nenechám ujít, už se těšim na fotečky jak si to tam užíváte bando jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Hlásím úspěšný návrat domu. Dekuji cuzikum za super sraz, hanisovi za las vegas a vsem ostatni za ucast. Bylo to jako vzdy perfektni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Bedruna hlasííí přílet zpět do Brna Děkujeme všem, kteří dorazili, jsme rádi, že Vás dojelo tolik A snad se všem líbilo??? Teda až na tu sobotu na Pustevnách, bohužel tam se to počasí mění z minuty na minutu, ale co my zvládneme všechno, ne? Jo a Honzíkovi děkuji za spolupráci a rezervace oběda u Mokrošů Bája, Kubišta a Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 I ja jsem doletel domu vc. obeda a zastavky v automaticke odbahnovacce :-) Dekuji poradatelum i ostatnim ucastnikum zajezdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Jedna malá koláž účastníků Víc foto asi až během týdne Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 žádná stříbrná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 (editace) Tak jsem taky doma. Sraz byl perfektní a předčil má očekávání, ještě kdyby tak nepršelo tak by to bylo top. Poděkování patří organizátorům, Honzovi za parádní Las Vegas a všem zůčastněným za supr víkend se supr Supí bandou. Už se těším na jarní, nebo na zimní? Jinak stříbrnej tam nebyl stejně jako bílej nebo zelenej, tyto barvy tam chyběly. Editováno: 15. Září 2013, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 No jaaaj Sakra škoda,ž emi to nevyšlo musela to být parádička:) jestli bude zimní tak se hlásím už dopředu Jinak Jarní si nenechám ujít Hlavně jestli jste si to užili A čert vem počasí hlavně když je skvělá parta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Takze dodatecne hlasim ze jsem taky dorazil domu .... Jinak vsem moc dekuji za perfektni sraz a jeste jednou diky Acovi za doprovod domů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 (editace) Díky za báječný sraz a už se těším na ten zimní . Díky dobrému zázemí v kempu mě ani počasí nerozhodilo. Editováno: 18. Září 2013, autor: ace ventura 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 (editace) no jooo, bílej chyběl, bílej je totiž mrzák, ale na jaře to napravím a bude i bílá dobrá banda se vás sešla, paráda, tak hned jak bude čas tak více foto, ať můžu ještě víc závidět Editováno: 15. Září 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Járo mě to nejede, zadal jsem heslo a chce to asi po mě registraci abych se přihlásil, se opravdu musím registrovat? Doktorone: Na jaro už to určitě výjde, a co tu píšou tak by ná mělo být i víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 no jooo, bílej chyběl, bílej je totiž mrzák, ale na jaře to napravím a bude i bílá dobrá banda se vás sešla, paráda, tak hned jak bude čas tak více foto, ať můžu ještě víc závidět Tak do zimního budeš v cajku ne ? Tedy pokuď se nějaký plánuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Už sem taky doma,ale píšu až teď s Víťou jsem vytahoval jeho altík kterej je Kantáre :-) A rekl si však ja mu nebudu dobíjet a ještě na srazu :-) Příčina je jasná krutě vyhlodanej jeden zběrnej kroužek a jeden uhlík vypadá ze asi je zhoblovanej :-) Altík už mám doma a zítra ho vezu k panu repasátorovi a ten vyřkne ortel což bude asi new rotor :-) Jinak od posledni opravy V6tky a nadávání od Adama tu je další V6tka :-) Ale až to bude opravené bude to super pocit :-) MrChodny: neni zač Martine rád dělám radost když to jde :-) Tarantulas: Filipe taky nemáš zač viz. řádek výše :-) Bajuszka: Jo jo když umím tak pomůžu :-) Jinak neni zač :-) A nikde neni řečeno, že vše musí zařizovat jeden člověk :-) Klidně i 4 :-) Však onic nejde jsme teď zjistili Jinak vše oukej :-) Du se teď osprchovat naplnit bříško pač sme od oběda nic nepapal a pak možná přidám nějakou fotečku :-) Jinak ' Ať se přáší za kočárem ! ! ! ' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Ahoj bando.Díkes za organizaci a výběr místa.Líbilo se mi tam a krutě to porazilo i Vranov.To bez debat.Tam se chci vrátit. Jinak Hanysovi prozatím dík za demontáž altíku.Kurva ale je to hnus,že kvůli kdejaké blbosti musí dolů přední stěna.Už ať je to v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 (editace) Víťo, copak se Ti to přihodilo? Omlouvám se, já starej dědek si nepřečetl příspěvek od Airmana , nekamenujte "dědka"! Dík. Podařilo se někomu otevřít ty Járovo fotky na rajčeti? Ani boha! Editováno: 16. Září 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 a kam jste jeli na vyjíždku járo, ať se můžem pokochat i ti co jsme nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 (editace) Tak sem dám par foteček jak jsem slíbil :-) No a ještě tady mám foto repasovaného altíku od Víťi :-) Mrkněte na něj na krasavce :-) A tady máme příčinu zběrnej kroužek KO a uhliky KO :-) Přijednom se udělali oba ložiska KBC ktere se vyznačují životností okolo 500 tis. km :-) a samozrejme uhlíky DX lepší jak origo :-) Takže Víťa zas muže za chvíli říct ' Ať se přáší za kočárem ! ' :-D Hihi Jinak pro info kdyby někdo polemizoval o ceně tak 1039,-Kč ( sběrne kroužky + uhlíky + 2x ložisko + práce 2h ) Včera vymontováno dneska v 10 hozeno na repas ve 2 vyzvednuto ... Mám radost :-) edit: Doktorone: Štěpáne jeli jsme na Pustevny a pěkně jsme supy proháněli do kopečka :-) Kdo nebyl o hodně přišel :-) Editováno: 16. Září 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 pěkný pěkný, docela dost supíků, paráda a je mi to jasný, že jsem o hodně přišel, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.