czechmichael Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Já tedy osobně bych to viděl 21.12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 jsem buď pro 6,7 nebo 13,14, jelikož 21. už je moc u vánoc,a bude toho klasicky dost, a plzeňka smíchovská, je výborná volba, skvěle tam vařej a maj supr pivo, ale už je na čase to tam bloknout, je tam často plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Pánové to nedám v tomto termínu se mi bude dělat blatník A nevím nevím jestli se to stihne Tak proto je pro mě nejpohodlnější 21.12. Editováno: 19. Září 2013, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) to jako plánuješ dělání blatníku na prosinec či co, vždyť je září, tak to udělej dřív ne, máš na to ještě 3 měsíce a druhá věc je, že nevim jestli do hospy pojedu autem, možná jo a pak modrý anděl no, ale je fakt, že mimopražskejm nic jiného nezbívá Editováno: 19. Září 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tak za prvý dělá se mi to TURBO a jako to taky nevím kolik bude stát A jako 35 000 mi stála oprava nabouraného auta do toho to TURBO:( Pardón ,ale peníze netisknu. Takže to musí postupně. omlouvám se,ale je to tak Takže se musí něco našetřit aby to bylo do zimy hotové. Ale už mám plán jak to pořešit tak by to mělo toho 13,14 být ready. Ale 6,7 určo nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 tak uvidíš za kolik bude turbo, záleží jestli repas, ale ani to třeba nebude třeba, možná jen pořádně vyčistit okolo těch lopat, ale to už se dostáváme jinam, což do tohoto vlákna nepatří a nebo udělat blaťas po vánocích, no uvidíš sám a hlavně taky dle ostatních, jaký termín bude vyhovovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Jako teď nad tím tak přemýšlím. Tak i toho 13,14 bych měl stihnout v pohodě Takže jsem tedy i pro toho 13,14 ale toho 6,7 fakt nedávám a po vánocích to nemá moc smysl to budou chystačky na silvestra atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Hoj, nemelo by to predvanocni posezeni v Praze mit samostatne vlakno, at se nemichame tady v podzimu a pripadne i lidi, co to tu nesleduji maji sanci to zjistit? Jinak se samozrejme zucastnim. V terminech jsem vcelku volny, takze to necham naostatnich. Ti, kteri na predvanocnim posezeni nebyli, by asi meli vedet, ze jde o to se sejit, ne nutne sjet (v Praze by bylo asi komplikovane parkovat 10 aut apod.). Cili lidi dorazi tak, jak se jim to hodi. Zadna spolecna fota auto apod. Pokud to bude na Smichove,ja sobne prijedu asi MHD, jelikoz to mam za bukem a dam si aspon pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 jo, lany psal, že založí vlákno, ať to tu neprasíme, a přesně zrovna na smícháči si nedovedu představit, parkovat tolik aut, max v carefáči no, ale stejně naprd,jinak taky to mám za bukem, jen sjedu z kopečka, takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak jak to tak ctu asi budu jedinej abstinovat. . Kazdopadne prosim co nejdrive hodit termin kdy (-:. Abych je v praci bombardoval aby mi napsali a dali volno . Ale urco jsem pro 13,14. Takze kdyby klaplo toto datum tak nahlasim volno a i bych si zajistil nejaky prespanicko nekde v hotylku abych mohl slozit hlavu a dat jsi nejakyho pivacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Co říkáte na jarní sraz pozvat lidi co mají dvojkové SuperBy? :-) To mě jen tak napadlo :-) Kdyžtak se k tomu vyjádřete ostatní :-) Každopádně bylo by fajn určit už datum jarního srazu aby si všichni mohli s předstihem nějak zařídit volníčko :-) Za mě říkám, že já bych už jel asi od středy když by se někdo kemě přidal :-) Ale to jen v případě když ještě někdo dojede a nebyl bych tam sám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Kuba už nad tím uvažoval, že jim napíše na podzimní sraz, ale nějak to nestihl uskutečnit Za mě by to nebylo špatné se s něma spojit a pokochat se dvojkama Honzíku, pokud to bude v týdnu, kdy mám krátký týden, tak bychom taky jeli od středy či čtvrtka Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Honzo to neni špatnej nápad, na sraze se o tom taky Kuba zmiňoval, jen se bojím až pak dvojkového uvidím aby se mě potom po něm moc nezachtělo Ale s vému budu věrněj hoodně dlouho! Jinak nemám nic proti. Jinak já se k Tobě rád přidám Honzo, když bude datum dopředu tak neni problém si zařídit volníčko a to bych už vzal i přítulku Btw: Dnes jsme Tě Baru s přítelkou viděli v plném pracovním nasazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Tak ted se v tom nevyznam co jse tedy domlouva ?(-: Tak jestli bude to predvanocni posezeni tak tam muzem dohodnout jarni srazek. A i tedy pozvani dvojek. Jestli jste pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Fildo a ze jste ani nepozdravili Beztak to bylo v dobe, kdy jsme meli plnou prodejnu, co? No na predvanocni posezeni by jste si mohli udelat svoje vlakno Na jarni se udela nejspis az se toho nekdo chytne kdo to zoorganizuje... Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Datumy dáme asi tři zase na výběr a dejme tomu do konce roku vybereme přesny datum z těch tří .... A pokud to nikdo nezorganizuje tak bych to viděl na Bystřičku Nebo Vranov :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Joo měli ste fullhouse No já doufám že to bude někde v Čechách a někdo se toho chytne. I když vím že to neni jednoduchý něco takového zařídit atd... Protože bych se rád podival jinam a poznal nová místa Jinak Bystřička byla supr votom žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 bystřička je asi nej ze všech srazů na kterých jsem byl :-) Sprchy nejsou na peníze je tam venkovní posezení přístřešek když prší... velky gril vše :-) Krásná krajina chatky si ce starší ale bohatě stačí :-) Prostě je to luxus :-) a to nemluvě o ping pong stolu kuchyňce klubovně.... kuchyňka je vybavena varnou konvicí atd... No nebudu dál psát kdo byl ví kdo nebyl neví :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Tak tak Bystřička byla cajk.Klidně se tam vrátím.Vranov se nechytá.Ale samozřejmě rád zajedu kamkoli.A když se nic neuskuteční tak víme kde se scuknem že jo bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2013 (editace) Já bych ten jarní někde v Čechách Sice jsem řekla, že Čechy organizovat nebudu/em, ale pokud se Čechačci k tomu nebudou mít, tak nám asi nic jiného nezbyde :/ Ale tím nedávám najevo, že se na to máte vykašlat a nevymyslet něco. Takže hurá na věc a někdo se toho chytněte z tamtěch krajů Bystřičku bych nechala na podzim Jinak Honzíku, jak už jsme si řekli, není problém se kdykoliv domluvit zavolat tam a sjet se tam jen tak mimo sraz Bája Editováno: 22. Září 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Já se taky rád sjedu mimo sraz, kdyby něco dejte echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 taky bych se sjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Taky bych dal Cechy aspon bych to mel blizko. Ale zase se project taky by neuskodilo. Tak napiste jakou mate predstavu a treba by se mi podarilo neco najit (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Miluju slova "aspoň bych to měl blízko" !!! Ale to už tady radši neřeším... Už tady je dost příspěvků k těmto slovům.... Jinak kdyby jsi se chtěl po něčem podívat, tak se koukej po něčem, kde je fajn, jsou tam nejlépe chatky od 2 osob až třeba po 4 osoby, pokud možno, aby tam mohli i pejsci, protože dva jsou tak nějak se srazema už spjati a hlavně aby se tam vešlo tak cca 15 aut a 20 osob Jo a aby auto mohli až k chatkám... Kdyžtak mě někdo doplní, co je potřeba, ale my jak jsem scháněli teď podzimní, tak jsme se tohodle drželi Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 S tím blízko to byl JOKE I kdyby to bylo bůh ví kde nevadí mi to Přeci jen pořádně protáhnout toho svého černého draka není nic lepšího . Tak o.k po něčem juknu a myslím,že to nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.