Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už se ví kam se pojede na nějakej oběd nebo vyjížďku? Mám takovej tip zajet na Kohůtku. Je to cca. 43km od kempu a zhruba 45 min cesty. Dělají tam luxusní borůvkový knedlíky a jsou tam vyhlášený. Je tam zároveň velký parkoviště v kopci na dobrý fotky Supů. A hlavně jsou tam parádní panaromata :) Mrknite, zvažte to http://www.kohutka.cz/

Vloženo

Mě zas napadl takový plán :-) Neni to uplně můj nápad ale také jsem pomohl k jeho spracování :-)

Člověk so projede krásně okolím lesíkem atd. A mrkne se na Pustevny kde by byl fajn obídek :-) A posléze poklábosení u kávičky nebo palačinek jako dezert :-)

Odkaz na trasu

http://www.mapy.cz/#!d=muni_480_1&x=18.187308&y=49.448717&z=11&t=r&l=15&rc=18.264596_49.488913_18.119275_49.427398_18.017462_49.422616&rl=Prost%C5%99edn%C3%AD%20Be%C4%8Dva%2C%20okres%20Vset%C3%ADn_Vala%C5%A1sk%C3%A1%20Byst%C5%99ice%2C%20okres%20Vset%C3%ADn_Byst%C5%99i%C4%8Dka%2C%20okres%20Vset%C3%ADn&rp={%22criterion%22%3A%22fast%22}

Odkaz na restauraci

http://www.libusin-mamenka.cz/

Co se týče délky trasy/projížďky je to pouhých 37km takže ideální semtam dokopečka ale fajn :-)

Restaurace Libušín má taky super výběr co se týče jídelníčku,ale nelze na něj poslat odkaz ( klikněte na http://www.libusin-mamenka.cz/ pak na Cz vlajku / libušín uprostred restaurace a jídelní lístek )

Vloženo (editace)

Tak Vás o5 zdravím po dlouhé době Supí bando jak jsem sliboval tak dorazím :) jen musím ještě doladit pár věcí na Supíkovi tak neplačte že nechodím na tohle fórum :D  Jinak kdo bude vyrážet z Prahy nebo z Plzně :D ?

Jinak posílám pozdrav z Rakouska od jezera a je tu krásné teplo :D (Ossiach)

Editováno: , autor: Drizzy
Vloženo (editace)

Asi všichni nesedíte na PC při pátku, tak už anketu uzavřu ;)

Takže "Podzimní sraz Supů" se tedy uskuteční 13.-15.9.2013 na "Bystřičce Chatová osada pod Hrazí" :) 

Přidám fotografii, jak se k osadě dostat, jelikož nevím, zda-li jste se všichni na www osady koukali. Snad všichni trefíte :D http://www.bystricka.cz/pod_hrazi/index.php

Seznam přihlášených:

Bedruna                Pá-Ne (2+pes) 

Airman64              Pá-Ne (1) 

Tarantulas            Pá-Ne (1) 

MrChodny              Pá-Ne (1) 

Nemo.x                 So-Ne (1) 

Čuzíkovi                 Pá-Ne (2+pes) 

Drizzy                   Pá-Ne (1) 

Michael91              Pá-Ne (2) 

Vick                       Pá-Ne (2) 

Ace Ventura           Pá-Ne (?) 

MoravecMilan21    So-Ne (1) 

Všichni si tedy berete své přikrývky či spacáky na spaní. Co se týče ohniště a jak je to přesně v osadě se sprchami zjistíme. Nebylo by na škodu, nevím, kdo měl minule prodlužku a varnou konvici asi přibrat opět sebou, ať si můžeme ranní kafe udělat u chatek a nemusíme nikam do kuchyňky :) Potom poprosím MrChodny, aby tedy nezapomněl na altán ;) Jen tak kolik osob se asi pod něj vejde ať popřípadě seženeme ještě jeden? Bude nás cca kolem 15osob. Na přání Vickyho vodárnu přibalíme a máme i kamínky ;) 

A co se týče restaurace, nebojte někde se najíme :D Bude to zařízeno podle počasí ;)

To je asi zatím všo a jak se spojíme s osadou dáme pak info sem ;)

Jakékoliv připomínky klidně pište ať to tady neburácím jen já :D

Zatím pěkný páteční večer a víkend ;)

Bája

post-78082-0-42866100-1377887435_thumb.j

Editováno: , autor: Bajuszka
Vloženo

Neboj taťko ;)

Máme to rozpočítáné na 6 chatek , takže místa budou pro případ, že by někdo chtěl ještě dojet, jako je třeba Waldi a Štěpán :)

A ta uzavírka byla na kemp, který si kluci vybrali, že chcou navštívit ;) 

Bája

Vloženo (editace)

Tak tu máme info z Chatové osady ;)

- cena je za lůžko, ne za chatku

- máme rezervovaných 7 chatek (pro případ, že by ještě někdo dojel, takže pokud ještě o někom víte dejte mu vědět!)

- sprchy - teplá voda teče celý den a nejsou za poplatek

- ohniště mají, popřípadě mají i na půjčení grily

- budeme tam v podstatě jen my Supí banda a další 4 osoby

- co se týče lednic, tak jsou 2 v kuchyni, není problém si tam cokoliv dát a ještě k tomu, když tam bude prázdno

Takže teď už jen objednat pěkné počasí a hurá na sraz ;)

Bája a Kuba

Editováno: , autor: Bajuszka
Vloženo (editace)

Ták počasí je obědnáne mělo by pršet jen v noci jak budeme spát tak by nám to vadit nemělo :-)

Jinak já zatim nelešťím, protože ještě parkrát musím vyjet tak bych zase lambo měl špinave jak bravek :-)

Jinak já chci dojet před 11 hodinou abych si mohl zaparkovat u přehrady a dát si tam gáblík a v případě velkého tepla se okoupat v přehradě :-)

Přidá se nějaké ranni ptáče kemě v ten pátek ?

( minulý rok v září sem se ještě koupal na Horní Bečvě v nádrži a bylo super a to je od bystřičky 25 km ) :-)

Editováno: , autor: Airman64
Vloženo

Umlklé to tu je ale sleduju to :) Já zatím přemýšlám jak pořádně vygruntuju auto a co na něm ještě upravit, a doufám že hlavně nebude zlobit.

Jo jednu otázku bych měl, berete si něco na posezení, nějaké rozkládací křesla, stoličky nebo tak něco? Jestli si mám vzít?

Airman: My červenáčci přijedem nějak odpoledne 2-3 +/-

Vloženo

Židličky na sezení se nikdy neztratí a stoleček by taky určitě nebyl k zahození. Takže pokud něco takového skládacího máš, určitě ber, to se neztratí.

My zkusíme taky něco zchrastit a vzít, ale kdo ví... Možná tam dokonce nějaké lavice a stoly budou.

Airman: Honzíku, vem si potom teda z internetu číslo na ten kemp a jak tam pojedeš tak jim zavolej. Pravděpodobně tam budeš jako první vlaštovka a oni chtěli ať se jim dá vědět ohledně prvního příjezdu. Rezervace je na mé jméno (Novák Jakub).

Tarantulas: Jo jo viděl bych to na příjezd tam tak kolem té druhé, max třetí. Já v pátek bohužel ještě do práce musím, ale zavolám ti v ten pátek a domluvíme se na přesném času našeho předsrazíku.

Jinak pro všechny, berte si pohoštění a občerstvení sebou. V blízkém okolí kempu není žádný obchod, pouze až kousek dál ve vesničce a to pouze v sobotu a do 11:30... A tam toho taky asi moc nebude, tak jedině na výjižďce by se dalo někde zastavit a nakoupit...

Kuba

Vloženo

Tarantulas: Židličku a spacák si beru vždy a všude, vem si ji taky. Lepší než celý víkend sedět na zemi.

Kubo, mám aj malý stolek (je na té fotce s altánem), tak ho přibalím taky.

Vloženo

Ok sicnu mám toš beru, spacák samože taky. Žvanec teda taky, něco na gril plus nějaký pivka na zalití a tak dále, však to známe ;)

Kuba: Jasnačka, čísla máme tak budem na drátě. Od Rohlenky je to do Bystřičky hodina a půl, podle toho si tam domluvíme sraz.

Vloženo

To ne :-) My jsme kluci šikovní :-) Akorát se bude muset pečlivě vybrat pak cesta naten sraz v Alpách :-) Tam se krásně prověří kvalita aut :-D Ty stoupání atd. :-D pak s kopečka brzdy pěkně :-D

Vloženo

Bohužel datum už je pevné od Jarního srazu ... 

Budem rádi, když ti to výjde a když ne, tak si hlídej, kdy bude potom zase "Jarní sraz" ať si můžeš vzít volno ty a ne kolegyně ;)

Bája

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...