czechmichael Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Tak jsem na to koukal a boužel to neprojde Kdyby to bylo teď v neděli jsem tam jak na koni Určitě budu hlídat Když to tu bude včas dopředu tak není problém a do jara už by něco cca mohlo být na autě uděláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Tak to je pech, ale jaro to jistí, to se myslím pojede někam do Čech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Pokud to z organizuje někdo v čechách tak neni problem :-) Já bych byl pro nějakou horskou oblast :-) Šumava ( hodně lidi si ji pochvalovalo, už tam jeden sraz byl ) nějaké hory :-) a klidně už od středy do neděle :-) Pokdu to nikdo nezorganizuje tak to bude pravděpodobně asi Vranov nad Dyjí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 a nebo třeba Rozkoš u Náchoda, tam to taky neni špatný jinak teď to semnou na sraz vypadá bídně, jsem dva po operaci a bolí to jako kráva, takže řízení zatim bohužel nepřichází v uvahu, což mě dost štve, přikládám foto jak vypadá moje noha, podle čehož si můžete udělat obrázek a do příštího víkendu to asi neroschodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Dneska jsem na tebe myslela Jak to s tebou vypadá, zda-li už to máš za sebou apod. První dny po operaci kolena jsou prý hrůza, takže vůbec nezávidím a přeji pevné nervy s bolestma Je to škoda, ale příští sraz už s tebou určitě výjde Do třetice všeho dobrého Jinak ano jarní sraz by měl být někde v Čechách, pokud ovšem, jak už psal Honzík se toho někdo z Čecháčku ujme (Jinak není to žádná sranda něco organizovat pro tolik lidi )Tak doufám, že ten v našem podání se povede a bude Vám na Bystřičce fajně Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 díky, jinak věřim že to neni sranda, už jen že na sebe máme kontakt převážně jen přes net, tak to neni prča, ale věřim, že se vám to vydaří a bude to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Lidi, bude to jen pro mě premiérový sraz, nebo ještě pro někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Jo dle seznamu jsem neviděl jen tebe :-) Ale jestli je to problém budu dělat taky, že jsem poprve na sraze hm? :-D :-D :-D :kol-90: Jinak tobě je kolik Tarantulasi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 V pohodě snad se mezi Vás rychle aklimatizuji A je mi 24 roků a jméno Vám prozradím na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Těch co má 24let tam bude více, ale neboj se že by jsi nezapadl... Všichni máme totiž jedno společné, a to lásku k Superbům Kuba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Barča to řekla přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Ja ne To psal Kuba Nejde nam zmenit nick treba na Bedrunu Tak vzdy pod text pisme sve jmeno Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 to sem si všim, že píšete pod jednim nickem, ale nevšim jsem si modrého nápisu kuba, takže oprava Kuba má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Tak tak, jak říkáš Kubo A ještě se zeptám, pořád tak přemýšlám co si vzít, krom věcí na spaní atd... je něco na co bych neměl zapomenůt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Chlast, jidlo, zidlicku a spacak. Vic asi netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 A asi nejake teplejsi obleceni, jak se bude sedet venku. Je to v doline a nejspis uz tam bude chladno. Jinak my vezmem maly gril, tak si neco na nej vem Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 (editace) Ok díky, už si to píšu Editováno: 7. Září 2013, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 já vám vůbec nezávidim!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 To Airman: Dělám menší objednávku na obautodily.cz a narazil jsem na tento led pásek (viz odkaz) Viděl jsem to u Tebe, a moc se mi to hotové "Las Vegas" jak říkáte líbí. Ta prťavá žárovička co tam je, je opravdu na nic, mám tam zatím ledku když jsem nedávno předělával interiér na led, ale furt to neni ono. Myslíš že bych to mohl objednat a na sraze by jsi mi to tam montl? http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_ledkove/samolepici-led-pas-90cm-45ks-smd-led-ciry-id:5452.eshop Doktorone: Třeba to pude a budeš schopen dofrčet, škoda že nemáš automat. Bílej Sup tam bude jinak chybět. Přeji brzké dání se dohromady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 bílej bude chybět, to je pravda, hned jak jsem si už v černu tu nohu zkur... ,tak jsem si řikal, že bych potřeboval automat a byl by cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Tarantulas: kdyby to bylo ono a Honzovi by se chtělo, vzal bys mi taky jeden? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Jo neni problém, když to bude ono vemu dva. Mám zatím objednávku otevřenou a dnes večer nebo zítra bych ji chtěl odeslat, záleží taky kdy se vyjádří Airman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Tenhle pásek nemá udanou svitivost a jestli to je teplá nebo studená.... Pokud chcete vy dva kluci ušatí mohu obědnat pásky a namontovat vám je :-) timpádem ale musíte počítat že poštovné budeme dělit dvěma popřípadě více lidma když se ještě někdo ozve kdo by to chtěl ? Hm ? Poštovné nebude více jak 100 kč celkově :-) Ten muj pasek je ověřený a všem stále svítí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 To bys byl moooc hodnej Mě ho klidně objednej a MrChodny ho bude určitě chcet taky. Tak uvidíme kdo ještě bude chcet taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Okej nechám to tu otevřene a v ponděli obednám protoze stejne to prijmou az v pondeli :-) Penizky mi dáte az na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.