MrChodny Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 jj, beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Stepane, a nemas nekoho, kdo by jel s tebou, ze by to treba odridil? Jinak nam Las Vegas stale paradne sviti Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 to právě bohužel nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 To je škoda... Ale neboj my ti to vše pořádně zdokumentujem, a pak vše napíšeme A ten jarní prostě už výjde Do třetice všeho dobrého Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Doktorone: na druhou stranu, koleno se hojí celkem rychle, třeba to v pátek bude snesitelné, tobě jde v podstatě o mačkání spojky, ne. HEHEH nebo se nauč řadit bez spojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 to máš pravdu, třeba to ještě klapne, jinak ano, naštěstí je to jen spojka, to bych jinak do auta ještě nesed, kdyby to byla brzda plin, sebevrah nejsem,jak to tam rve bez tý spojky to bude nějak upravený ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Ne neni to upraveny :-) Jen proste musiš vědět při jakých otáčkách tam fláknout kvalta :-) Jinak moje chatrč co semnou sdílí Martin,Filip a Tarantulas ... nemusíte brát topítko ja jsem včera kupil takove co nás zahřeje :-D Do zásuvky :-) Já jen kdyby někdo bral sibiřské spacáky že nemusí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 kluk to má vychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Já su s Váma v chatrči? to jsem ani nevěděl co se tady dnes nedozvím Jo a Martin je kterej? Tipuju MrChodny nebo AceVentua? To jsem zvědav co nás tam bude zahřívat Editováno: 8. Září 2013, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Martin je MrChodny Jinak kluci uz byli spolu na chatce v Sedmihorkach a chteli byt spolu i ted Tak jen aby to vychazelo, tak jsme k nim hodili i tebe Jinak kdyby nahodou mel nekdo topika, vemte ho, mozna by jsme si ho radi pujcili Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Jo ták, nerozlučná trojka Tak snad nebudu kazit partu Jinak topika nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Já mám jednoh oprávě kvůli tomu, že jsme ho Víťovi na srazu záviděl :-) a teď už si nemusim tahat huňaté peřinky ale stačí dečka tlustá milimetr a bude nam fajne takze chalani nemusite si brat nejake hrube spaní vůbec :-) Ne nebudeš kazit určitě :-) jen musíš počítat stím, že tě bude bolet čelist a moc nenaspíš :-D PS: ta čelist ho nebude bolet z toho co si většina pomyslí, ale bude ho bolet s neustáleho smíchu :-D :-D :-D :-D JINAK ZÍTRA SUPÁCI OBĚDNÁVÁM TY LED PÁSKY DO KUFRU !!!! Zatím dva kusy pro tarantulase a Mrchodny :-) Tak kdo by ještě chtěl muže se přihlásit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Jo, a pokud budou patrové postele, tak spím dole ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 podle mě by nikoho nenapadlo tě dávát nad sebe a martina taky ne a co si budem povídat, já bych taky nebyl adept na horní postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Ten smích mě taky napadl :D Vidím že se mám teda na co těšit Jinak jako nováček vrchní patro klidně přijmu, od mala jsem chtěl spat vždycky nahoře i když už teď vím co jsem jezdil na tábory že je to praktičější dole Joo už se těším na Las Vegas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Jj vrch je tvůj když budou patrové :-D ja už s Filipem mame fleky jasné :-D ja dole on nahoře :-D váha rozhodla :-D a jak vidim tak ty a Martin už taky :-D Ať už je 13 a ráno a mužu vyjet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Hmmm sakra jak to tak čtu utírám slzičky Sakra chlapi rád bych se tam k vám přidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Tak to je dobře rozdělené Taky už se nemožu dočkat, 4 dny v práci uteče snad jak voda a v pátek to vygruntuju a kolem 12 start! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Jo ve 12 start :-) To já s Filipem bychom už měli dávno být na místě a mít plné bříška v restauraci u hráze :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Taky máme postele jasné Já s Charliem dole a Kuba nahoře A bráška s přítelkyní, ti nevím, jak si to rozdělí Taky už se moooc těším!!! Jen mě štve, že po návratu poletím hned do práce na noční inventuru a ráno v pondělí do práce :/ V pátek dopoledne s Charliem naložíme auto, Kuba přiletí z práce a jedéééééém Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Už se taky moc těším jen at vyjde lepší počasí jak v Sedmihorkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 tak kuba s přítelkyní to budou střídat, ať to neni tak monotóní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 No počasí jsem objednávala jak jsem mohla, ale při dnešním probuzení mě teda naštvalo!!!!!!!! Takže snad se vzpamatuje, aby bylo fajně Doktorone: Asi myslíš bráchu s přítelkyní, že? Brácha není Kuba, ale Michael Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 vidiš, mám v tom nějakej bordel, je vás moc, ale myslel jsem to jak si to opravila ty samozřejmně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Jo jo je nás moc Taková Supí rodinka no Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.