Přejít na obsah

Podzimní sraz 2013

Bajuszka

Doporučené příspěvky

Ne neni to upraveny :-) Jen proste musiš vědět při jakých otáčkách tam fláknout kvalta :-)

Jinak moje chatrč co semnou sdílí Martin,Filip a Tarantulas ... nemusíte brát topítko ja jsem včera kupil takove co nás zahřeje :-D Do zásuvky :-) Já jen kdyby někdo bral sibiřské spacáky že nemusí :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám jednoh oprávě kvůli tomu, že jsme ho Víťovi na srazu záviděl :-) a teď už si nemusim tahat huňaté peřinky ale stačí dečka tlustá milimetr a bude nam fajne takze chalani nemusite si brat nejake hrube spaní vůbec :-)

Ne nebudeš kazit určitě :-) jen musíš počítat stím, že tě bude bolet čelist a moc nenaspíš :-D

PS: ta čelist ho nebude bolet z toho co si většina pomyslí, ale bude ho bolet s neustáleho smíchu :-D :-D :-D :-D

JINAK ZÍTRA SUPÁCI OBĚDNÁVÁM TY LED PÁSKY DO KUFRU !!!! Zatím dva kusy pro tarantulase a Mrchodny :-) Tak kdo by ještě chtěl muže se přihlásit :-)

Odkaz ke komentáři

Taky máme postele jasné :D

Já s Charliem dole a Kuba nahoře :) A bráška s přítelkyní, ti nevím, jak si to rozdělí :)

Taky už se moooc těším!!!

Jen mě štve, že po návratu poletím hned do práce na noční inventuru a ráno v pondělí do práce :/ 

V pátek dopoledne s Charliem naložíme auto, Kuba přiletí z práce a jedéééééém :)

Bája

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...