TomASS! Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Zdravím, nikde jsem tu o tom nenašel zmínku, tak zakládám toto téma, chci se zeptat zda s tím měl někdo už problém? Levé tláčitko na tiptronicu je uvolněné jakoby vevnitř něco prasklo, stále ale funguje. Nevíte někdo zda, případně jak se to dá vyměnit? Nemáte někdo zkušenost? Nevím ani jak se dostat dovnitř... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Obávám se, že samotné tlačítko vyměnit nepůjde, ale budeš muset vyměnit celou hlavici páky. Já jsem měnil nedávnou celou páku ve Fabii, sundat by to mělo jít stejně nebo hodně podobně, návod jsem dával TADY.. Zkoušel jsem tu starou rozebrat celou, ale dal než k oddělení samotné hlavy od zbytku jsem se nedostal je to do sebe pak nějak zalisované, protože ani silou to rozdělat nešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 A nemáte někdo zkušenost s výměnou té hlavice na superbu - tiptronic? Kolik to stojí, případně zda to zvládnu sám? (e teda dost na hovno kvůli jednou tlačítku měnit celou hlavici:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrhanek3ta Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Oficialne stoji kolem 5ky ale da se sehnat okolo 3-3,5 tisic uz ji mam objednanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Já mám takový pocit, že jsem před rokem volal do škodovky a tam mi řekli 2500 plus práce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 ako si dopadol s tým tlačidlom tiptronicu?? mám ten istý problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twety Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Přídávám se... mám stejný problém... jedno tlačítko vypadlí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonmirec Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ahojte. Mal som rovnaký problém. Zlomil som vodiace kolíčky na tlačítku. Rozoberá sa to tak, že sa opatrne vyberie prilepená opačná časť páky (také isté tlačítko, ale nehýbe sa). Je tam len prilepené, a dlhým tenkým šrobovákom alebo drôtom sa zatlačí na tlačítko z vnútornej strany a povytlačí sa vom a zároveň sa celá páka ťahá hore. Teraz tá smutná správa. Samotné tlačítko sa nedá kúpiť. Dá sa kúpiť len celá hlava a v mojom prípade ma stála cca 150 € Elegance drevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 no moc si nás nepotešil.... a dali sa kúpit rôzne imitácie alebo len jedna- to drevo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonmirec Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Mne to predali podľa VIN čísla, ale určite sa dá kúpiť aj iný dekor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 inak ak to niekomu pomoze, ja som svoje ulomene tlacitko nalepil na obycajny silikon boli klasicky ulomene len tie packy, vnutri mechanizmus fungoval, tak som to len trochu naplnil silikonom tu hlavicu v mieste kde je tlacitko, aby to bolo pruzne pri stlacani a funguje to v poho a nic nevypadava sice nesedi presne na milimeter ale lepsie ako po vyskoceni ho hladat po podlahe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.