Bowie77 Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Čaute děcka... Kolik mě bude cca stát nastříkaní LP blatníku na šedou stone? Nevíte kde to dělají dobře a zároveň levně? Myslím, že origo lakovna asi není to pravý. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 MOHU DOMLUVIT U MLADE BOLESLAVI, PRVOTRIDNI PRACE A CENU ODHADUJI TAK NA 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 viz baner dole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 MOHU .... Jsem si všimnul, že poslední dobou moc křičíš Tak tě chci poprosit NEKŘIČ TOLIK NEBO MI PRASKNE HLAVA. Děkuji....ŘÍKAL JSEM DĚKUJI ! Sorry ale nemohl jsem si pomoci.....říkám POMOCI Já vím,jsem na facku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 MOHU .... Jsem si všimnul, že poslední dobou moc křičíš Tak tě chci poprosit NEKŘIČ TOLIK NEBO MI PRASKNE HLAVA. Děkuji....ŘÍKAL JSEM DĚKUJI ! Sorry ale nemohl jsem si pomoci.....říkám POMOCI Já vím,jsem na facku si to cti potichu OT: jinak, tzo ze jsem psal velkejma melo jistej duvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jasný, jasný..... Jen jsem se chtěl zasmát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.