danno1771 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Dobrý deň, mám O1 sedan, 1.6 rv 98 bez klimatizácie. Môj problém je nasledovný včera keď som išiel autom som chcel zapnút ventilátor do ofukov na nohy. avšak vôbec sa mi nedal dať do polohy "1" akoby bolo niečo seknuté. ostatné ovládače išly bez problémov / regulácia tepla, ovladanie na ofukovanie okien, nôh, .../. Nejakým zázrakom som to uvolnil ale vôbec mi nezopína ventilátor. akokoľvek ho prepínam do polôh "1-4" tak ventilátor nezapne. Stretli ste sa stým alebo viete poradiť čo by to mohlo byť? ďakujem za rady a prajem pekný deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Tak problém vyriešený. Chyba bola v tom že vnutri v ovládaní je taký kovový bežec uchytený do plastu. Malá časť toho plastu sa zlomila a bežec vybadol a preto nezopinalo ventilator. Oprava bola jednoduchá. Bežec sa vrátil naspäť a zalial som ho sklovláknovym karosarskym gitom. Nechal vytvrdnut prebrusenim zahladil a teraz si uzivam zvuk vetraku. Tak hádam niekomu to pomože. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 pochvala pre teba za napísanie vyriešenia problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Dakujem pekne za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 nemáš začo..tu to urobia 2 ľudia z 10..možno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.