misocko Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 ahojte na F1, 2001, Combi, mi netenia horne tyesnenie na soferovych dverach. ono po zavreti dveri dosada na dvere ale strasne jemne , vobec nieje stlacene a ked idem po dialnici alebo fuka vietor tak citim ako to prefukuje. potreboval by som teda nastavit dvere tak aby viec tlacily na horne tesnenie. Vie mi s tym niekto poradit ako na to ? V dielenskej prirucke je o tom napisana dokopy jedna veta a to ze dvere treba nastavit tak aby rovnomerne doliehali. robil to niekto a vie mi poradit ? Vopred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel-V Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 (editace) ako si raz nabúral chce to nové dvere (http://www.nahradne-diely-skoda.sk/fabia-i) inak si s tým zájdi do servisu a ušetríš veľa práce, za chvíľu to bude hotové a nebude to drahé Editováno: 18. Září 2013, autor: Luďa necituj předchozí píspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.