Přejít na obsah

Zámok ľavých predných dverí

MiSiaak007

Doporučené příspěvky

Dobry den. Chcel by som od vas radu. Moj problem je takyto. Zamok na dverach na strane vodica mal pokazeny mikrospinac, takze mi nefungovalo svetlo na strope po otvoreni dveri, nefunguju mi varovne svetla dveri a tiez mi neodomykalo kufor(musel som si potvorit zadne dvere.) Rozhodol som sa vymenit zamok. Na povodnom zamku bolo cislo 3B1 837 015 N. Kupil som zamok z druhovyroby s oznacenim 3B1 837 015 A. S kamaratom som to vymenil. Stropne svetlo mi sice svieti, aj kufor mi otvara, ale varovne svetla dveri stale nejdu a co je horsie je to, ze ked chcem klucom odomknut tak mi neotvori vsetky dvere. Otvori mi len soverove dvere ale bez elektriky cize to ide tazko ako keby som central ani nemal. A tiez mi uz po podrzani kluca nestahuje okna dole. So zamykanim problem nieje. Pretocim kluc, vsetky 4 dvere zamkne. Ked kluc podrzim v zamknutom stave, tak mi okna vytiahne. Neviete mi poradit aky je rozdiel v tychto zamkoch? Je to tym poslednym pisnom? alebo je zamok jednoducho vadny ? Urobil som niekde chybu pri montovani zamku a vlozky na svoje miesto ? 

Zamok ktory som kupil je cisnky zn Vika. Pytal som sa v obchode ci maju aj zamok s oznacenim 3B1837 015 N. Ale nemali a povedal ze sa cinska alternativa s oznacenim N asi ani nevyraba. Povedal mi ze ma este jeden zamok ten bol o 20€ drahsi. Ale posledne pismeno si uz nepamatam, ale nebolo to ani A ani N ..mozno Q, uz neviem. Viete mi pvoedat aky je rozdiel medzi tymi zamkami?

Jedna sa o F1, nie O1, ale zamky su rovnake, tak preto pridavam prispevok aj tu

post-71077-0-20320100-1380196574_thumb.jpost-71077-0-42671100-1380196579_thumb.j

Editováno: , autor: MiSiaak007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...