karter Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 chlapy chci se zeptat jde o oktavii II r.v.06 a problém je ten že mi stale topi sedačka řidiče i když je vyplá.Včem muže byt problém v relé co ji spoušti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr888 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Mám podobnej problém, ale mě se zapíná i při vypnutém zapalování, takže mi vybíjí baterku. Při jízdě to nemůžu říct 100%, ale je pravda, že trochu tepla cítím (i když ne moc) a i ty co se mnou jeli se mě ptali, jestli jsem jim nezapnul vyhřívání. Takže si myslim, že to je i při jízdě. V tomhle tématu psal kolega, že měl stejný problém a že to vyřešila výměna řídící jednotky vyhřívání sedaček. http://forum.skodahome.cz/topic/125604-vyh%C5%99%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD-seda%C4%8Dek-vyb%C3%ADj%C3%AD-baterii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.