Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, jsem tu nový. Čerstvý majitel Roomsteru 1.4 63kw . Je to má třetí škodovka, celkem asi patnácté auto. Zatím ho objevuju, tak uvidím. První investice, naštěstí ne díky poruše. Nová kola comet.

Myslím, že se na auto určitě hodí. Pokusím se přidat foto.

post-85111-0-80757300-1380307747_thumb.j

post-85111-0-96148800-1380307764_thumb.j

Vloženo

Jo lemy jsem se dnes dival na to , a chtel bych to videt u nekoho nazivo. Je to jen takove opticke zvetseni. Ale jinak muzes i udelat vice fotek i v interieru a trochu popsat co tam vse mas.

Vloženo

Tak opět trochu vylepšení. Přidal jsem zadní difusor a lemy blatníků. Myslím, že jsem opět trefil do "černého" :-) ještě přijde zatmavení oken, přední maska do černa a pro začátek by ti stačilo...

post-85111-0-70617200-1380715467_thumb.j

post-85111-0-95210600-1380715483_thumb.j

Vloženo

Pěkné, lemy i difuzor přidal autu další šmrnc, za sebe chválím, líbí se mi  :kol-47:

Přední maska bude také super, jen škoda, že nemáš facelift, to by se ti k tomu hodily úplně suprově černé světla z MonteCarla.

Vloženo

Díky, čtete mi myšlenky. Ty prahy domluvím, až mi budou dělat masku. Světla jsem hledal na netu, ale opravdu jdou sehnat jen

na facelift. A předělávat kvůli světlům půlku auta je myslím blbost...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...