Publikováno Říjen 9, 201311 r Pořídil jsem xenony na svou OII. Xenony po nastartování naběhnou krásně v bílé barvě (testováno na bílé zdi), ale po cca 5-8 vteřinách světla začnou žloutnou a zůstanou jakoby do žluta a svítí nic moc. Čím by to mohlo být? Ve světlech jsou nové výbojky.
Říjen 15, 201311 r Výbojky tam jsou origo? Jinak to co popisuješ je normální jev když výbojky startujou jsou bílé s nádechem modré pak se barva světla ustálí na bílo-žluté to je origo okolo 4100-4300K. Když pak výbojka je u konce životnosti začne svítit do modra až fialova:-) Jestli chceš bílo-modrou barvu sežeň si výbojky s teplotou světla 6000K. Mám je a svítí krásně...:-)
Březen 15, 20178 r Ahoj Stepi, jak jsi vyřešil tu svítivost do žluta? Já jsem měninl výbojku a chová se přesně tak jak to popisuješ ty. chvilku svítí stejně a po chvilce zače xenon svítit do žluta skoro jako halogen... :-(
Listopad 9, 20195 r Ahojte, prdla mi pravděpodobně výbojka - spadne do fialové barvy... napadlo mě, prorože se mi nechce teď dávat 4000 za nové orig, nemáte někdo zkušenost s tímto od Osramu?Sent from my iPhone using Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.