abado Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia...er-deh-30mp.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Dobrý rádio za dobré peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonzales Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Rozumne Osobne jsem zastancem Sony a skrytych mechanik, takze bych za ty penize sel asi do tohoto Ale s Pioneery mam take dobre zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 ale jo jde to v elmi slušnej poměr cena/výkon, ideálka pro ty co nechtěj až tak moc investovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 už me ho dovezli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban2 Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Čus, tak jaká je spokojenost s rádiem? Přemýšlím taky o novém, mám tam taky pioneera na cd ale hodilo by se mi něco co už umí mp3 povídej jaké dopjmy a pojmy atd, dík. Mimochodem na pioneera nedám dopustit, se SONY mám velice špatné škušenosti - zvuk na .... hodně plastový, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Čus, tak jaká je spokojenost s rádiem? Přemýšlím taky o novém, mám tam taky pioneera na cd ale hodilo by se mi něco co už umí mp3 povídej jaké dopjmy a pojmy atd, dík. Mimochodem na pioneera nedám dopustit, se SONY mám velice špatné škušenosti - zvuk na .... hodně plastový, atd. spokojenost je velkaa.. radio uplne bez problemu... me staci... je skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 kluci temat o radiich je tu mraky tak bud davejte tema tam nebo aspon do nazvu tematu napiste typ radia at se to lepe hleda...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 kluci temat o radiich je tu mraky tak bud davejte tema tam nebo aspon do nazvu tematu napiste typ radia at se to lepe hleda...diky pane ano pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.