Srpen 29, 200619 r Rozumne Osobne jsem zastancem Sony a skrytych mechanik, takze bych za ty penize sel asi do tohoto Ale s Pioneery mam take dobre zkusenosti
Srpen 29, 200619 r ale jo jde to v elmi slušnej poměr cena/výkon, ideálka pro ty co nechtěj až tak moc investovat
Září 2, 200619 r Čus, tak jaká je spokojenost s rádiem? Přemýšlím taky o novém, mám tam taky pioneera na cd ale hodilo by se mi něco co už umí mp3 povídej jaké dopjmy a pojmy atd, dík. Mimochodem na pioneera nedám dopustit, se SONY mám velice špatné škušenosti - zvuk na .... hodně plastový, atd.
Září 11, 200618 r Autor Čus, tak jaká je spokojenost s rádiem? Přemýšlím taky o novém, mám tam taky pioneera na cd ale hodilo by se mi něco co už umí mp3 povídej jaké dopjmy a pojmy atd, dík. Mimochodem na pioneera nedám dopustit, se SONY mám velice špatné škušenosti - zvuk na .... hodně plastový, atd. spokojenost je velkaa.. radio uplne bez problemu... me staci... je skvele
Září 12, 200618 r kluci temat o radiich je tu mraky tak bud davejte tema tam nebo aspon do nazvu tematu napiste typ radia at se to lepe hleda...diky
Září 20, 200618 r Autor kluci temat o radiich je tu mraky tak bud davejte tema tam nebo aspon do nazvu tematu napiste typ radia at se to lepe hleda...diky pane ano pane
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.