wsharan Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) Ahoj všem nevíte někdo co s tímto problémem? mám originální HF 7P6 035 730 D a vše mi fungovalalo jak má,teď jsem si vyměnil telefon za Samsung Galaxy S III a mám teď problém se synchronizací kontaktů,telefon se spojuje normálně a spolehlivě,ale jen někdy se mi synchronizují výpisy volání a telefonní seznam,většinou mi to ale hází hlášku "telefoní seznam není kompletní" ,nebo něco takového,nevíte někdo co s tím?jednotku za nově´jší se mi měnit nechce! díky za každou radu Jirka Editováno: 30. Říjen 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 že by nikdo nevěděl co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) a neni to tim, ze v Columbusu je misto na 2000 kontaktu a s novym mobilem se to tam "proste nevedejte" ? Puvodni kontakty tam zustaly, je nutno pripadne resetovat nastaveni telefonu v Columbusu... Osobne mam Samsung Galxy Note II (defakto jako SIII) a vse funguje v poradku v rSAP rezimu... Nicmene bych pro zacatek zkusil ten reset telefonu v columbusu... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 díky za první reakci v první řadě bych chtěl říci,že jsem samozřejmně z columbusu vymazal telefonní seznam předchozího telefonu a navíc mám v telefonu asi tak 300 kontaktů,tak že by neměl být ovlivněn početm 2000 kontantů.no a jinak bohužel tu jednotku co mám já v autě je pouze GSM II,tudíž neumí komunikaci rSAP.dnes schválně zkusím ten reset,můžeš mi prosím poslat přesný postup na ten reset? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 viz. navod http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_1Z/11-2012/Navigation/Columbus/A5_Octavia_Columbus_NavigationSystem.pdf SETUP - Telefon - Obnovit tovární nastavení PS: A předpokládám, že máš v telefonu orig. firmware, poslední aktualizaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 telefon mám rootlý a mám v něm systém omega v46,což je poslední verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 hm, tak v tom bych mozna videl pricinu, i kdyz je to posl. verze tak nemusi byt stable..... ja pouzivam orig. firmware v telefonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 tak už je to v poho,jak jsi psal tak jsem resetoval columbuse,vymazal jsem spárování a dal jsem telefon v columbusu do základního nastavení,pak jsem restartoval i telefon,následně jsem dal nové párování a už vše funguje jak má! díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 nz, hlavne ze pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.