Publikováno Říjen 30, 201311 r Ahoj všem nevíte někdo co s tímto problémem? mám originální HF 7P6 035 730 D a vše mi fungovalalo jak má,teď jsem si vyměnil telefon za Samsung Galaxy S III a mám teď problém se synchronizací kontaktů,telefon se spojuje normálně a spolehlivě,ale jen někdy se mi synchronizují výpisy volání a telefonní seznam,většinou mi to ale hází hlášku "telefoní seznam není kompletní" ,nebo něco takového,nevíte někdo co s tím?jednotku za nově´jší se mi měnit nechce! díky za každou radu Jirka Upraveno Říjen 30, 201311 r od wsharan
Listopad 1, 201311 r a neni to tim, ze v Columbusu je misto na 2000 kontaktu a s novym mobilem se to tam "proste nevedejte" ? Puvodni kontakty tam zustaly, je nutno pripadne resetovat nastaveni telefonu v Columbusu... Osobne mam Samsung Galxy Note II (defakto jako SIII) a vse funguje v poradku v rSAP rezimu... Nicmene bych pro zacatek zkusil ten reset telefonu v columbusu... Upraveno Listopad 1, 201311 r od alfonsak
Listopad 1, 201311 r Autor díky za první reakci v první řadě bych chtěl říci,že jsem samozřejmně z columbusu vymazal telefonní seznam předchozího telefonu a navíc mám v telefonu asi tak 300 kontaktů,tak že by neměl být ovlivněn početm 2000 kontantů.no a jinak bohužel tu jednotku co mám já v autě je pouze GSM II,tudíž neumí komunikaci rSAP.dnes schválně zkusím ten reset,můžeš mi prosím poslat přesný postup na ten reset? moc díky
Listopad 1, 201311 r viz. navod http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_1Z/11-2012/Navigation/Columbus/A5_Octavia_Columbus_NavigationSystem.pdf SETUP - Telefon - Obnovit tovární nastavení PS: A předpokládám, že máš v telefonu orig. firmware, poslední aktualizaci....
Listopad 3, 201311 r hm, tak v tom bych mozna videl pricinu, i kdyz je to posl. verze tak nemusi byt stable..... ja pouzivam orig. firmware v telefonu...
Listopad 3, 201311 r Autor tak už je to v poho,jak jsi psal tak jsem resetoval columbuse,vymazal jsem spárování a dal jsem telefon v columbusu do základního nastavení,pak jsem restartoval i telefon,následně jsem dal nové párování a už vše funguje jak má! díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.