Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem

nevíte někdo co s tímto problémem?

mám originální HF 7P6 035 730 D a vše mi fungovalalo jak má,teď jsem si vyměnil telefon za Samsung Galaxy S III a mám teď problém se synchronizací kontaktů,telefon se spojuje normálně a spolehlivě,ale jen někdy se mi synchronizují výpisy volání a telefonní seznam,většinou mi to ale hází hlášku "telefoní seznam není kompletní" ,nebo něco takového,nevíte někdo co s tím?jednotku za nově´jší se mi měnit nechce!

díky za každou radu

Jirka

Upraveno od wsharan

• Autor

že by nikdo nevěděl co s tím?

a neni to tim, ze v Columbusu je misto na 2000 kontaktu a s novym mobilem se to tam "proste nevedejte" ? Puvodni kontakty tam zustaly, je nutno pripadne resetovat nastaveni telefonu v Columbusu... Osobne mam Samsung Galxy Note II (defakto jako SIII) a vse funguje v poradku v rSAP rezimu...

Nicmene bych pro zacatek zkusil ten reset telefonu v columbusu...

Upraveno od alfonsak

• Autor

díky za první reakci

v první řadě bych chtěl říci,že jsem samozřejmně z columbusu vymazal telefonní seznam předchozího telefonu a navíc mám v telefonu asi tak 300 kontaktů,tak že by neměl být ovlivněn početm 2000 kontantů.no a jinak bohužel tu jednotku co mám já v autě je pouze GSM II,tudíž neumí komunikaci rSAP.dnes schválně zkusím ten reset,můžeš mi prosím poslat přesný postup na ten reset?

moc díky

• Autor

telefon mám rootlý a mám v něm systém omega v46,což je poslední verze.

hm, tak v tom bych mozna videl pricinu, i kdyz je to posl. verze tak nemusi byt stable..... ja pouzivam orig. firmware v telefonu...

• Autor

tak už je to v poho,jak jsi psal tak jsem resetoval columbuse,vymazal jsem spárování a dal jsem telefon v columbusu do základního nastavení,pak jsem restartoval i telefon,následně jsem dal nové párování a už vše funguje jak má!

díky moc

nz, hlavne ze pomohlo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.