Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj všem

nevíte někdo co s tímto problémem?

mám originální HF 7P6 035 730 D a vše mi fungovalalo jak má,teď jsem si vyměnil telefon za Samsung Galaxy S III a mám teď problém se synchronizací kontaktů,telefon se spojuje normálně a spolehlivě,ale jen někdy se mi synchronizují výpisy volání a telefonní seznam,většinou mi to ale hází hlášku "telefoní seznam není kompletní" ,nebo něco takového,nevíte někdo co s tím?jednotku za nově´jší se mi měnit nechce!

díky za každou radu

Jirka

Editováno: , autor: wsharan
Vloženo (editace)

a neni to tim, ze v Columbusu je misto na 2000 kontaktu a s novym mobilem se to tam "proste nevedejte" ? Puvodni kontakty tam zustaly, je nutno pripadne resetovat nastaveni telefonu v Columbusu... Osobne mam Samsung Galxy Note II (defakto jako SIII) a vse funguje v poradku v rSAP rezimu...

Nicmene bych pro zacatek zkusil ten reset telefonu v columbusu...

Editováno: , autor: alfonsak
Vloženo

díky za první reakci

v první řadě bych chtěl říci,že jsem samozřejmně z columbusu vymazal telefonní seznam předchozího telefonu a navíc mám v telefonu asi tak 300 kontaktů,tak že by neměl být ovlivněn početm 2000 kontantů.no a jinak bohužel tu jednotku co mám já v autě je pouze GSM II,tudíž neumí komunikaci rSAP.dnes schválně zkusím ten reset,můžeš mi prosím poslat přesný postup na ten reset?

moc díky

Vloženo

tak už je to v poho,jak jsi psal tak jsem resetoval columbuse,vymazal jsem spárování a dal jsem telefon v columbusu do základního nastavení,pak jsem restartoval i telefon,následně jsem dal nové párování a už vše funguje jak má!

díky moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...