Luman Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Ahoj, je tu někdo,kdo má připojištění GAP? Pokud ano, u koho jste pojištěný a už někdo řešil plnění tohoto pojištění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 já dostal GAP k úvěru na citigo, prodejce mi s úsměvem předal klíče se slovy: "Mnoho šťastných kilometrů a ať vám to auto v 35.měsíci někdo ukradne!" Plnění jsem zatím naštěstí řešit nemusel a douffám že ani nebudu muset, bo jeden fígl je i v tom, že při totálce nebo krádeži mi vyplatí pořizovací cenu, která je ale díky úvěru hned o 20000 nižší, no ale i tak je to asi lepší než co by dali jinde. Jo a je to u Allianzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Ahoj, též mám GAP-pojišťovna Allianz. K tomu i Šestý smysl. Ještě jsem nic neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.