Přejít na obsah

Sanek81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    856
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Sanek81

  • Narozeniny 16.6.1981

Návštěvy profilu

3 022 zobrazení profilu

Oznámení Sanek81

Nováček

Nováček (1/14)

252

Popularita

  1. Stringo:přesně tak,kvalita šla možná trochu dolů,ale spíš je to o tom,že konkurence šla dost nahoru. Navíc tu každý už předem automaticky pohřbívá auto po 4 letech,protože kdosi,kdesi plácnul,že víc dnešní auta nevydrží.
  2. Pro Petrrrrr http://m.autosalon.iprima.cz/skoda-je-nejoblibenejsi-znackou-britanie
  3. Za mě tady bicista převedl zatím nejlepší řešení na vypnutí SS systému,nechápu tady ty reakce některých.
  4. Já mám v Anglii bratra,tak z tohoto úhlu pohledu mě to trochu mrzí.Jinak je mi celá Britanie,EU,Evropa i svět u prdele.
  5. Zdar piráti,chvilku jsem tu nebyl a co jsem tak letmo pročetl vlákno,tak vidím,že jste pořád fandové do škodovek a největším fanusem je jako vždy Petrrr :-) Už někomu umřela O3 nebo se nějak zásadně porouchala?
  6. Přidám trošku do mlýna,už jsme párkrát absolovovali s bro cestu autem Londýn-Břeclav,kdy jsem za kanálem řídil už i já.Člověk je z toho trochu vycvrkaný,ale zvykne si na to hned.Pravá nebo levá strana,je to jedno,lidi stejně jezdí jak čuráci :-)
  7. V klidu pánové,to auto by dal jezdilo v Anglii.Bratr tam žije a chtěl by něco novejsiho,ted ma O2. Vcera mi to posílal a ja si vzpomněl jak se tu mockrát probírali ty skvělé TSI motory,tak jsem se chtěl trochu poptat.
  8. Čaute,trpí tento motor známými nešvary(olej,řetízek)nebo už to má vychytané. Dík za radu. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201604233266204/sort/atcustom/postcode/en55er/radius/1501/make/skoda/model/superb/page/1/usedcars
  9. Aha,takže Clintův citát,to je jedno,každopádně to sedí.
  10. Motosmane,ten tvůj citát si půjčím,to se mi líbí.
  11. Brusel-obrázky,na které bychom si měli pomalu zvykat.
  12. Stringo,ty ses v této zemi narodil nebo jsi přistěhovalec?Nechápu,že se tu furt nad něčím rozčiluješ,vždycky tu bylo je a bude čím dál víc všechno tak nějak pičou ke zdi.Prostě ten život žij,tak nějak podle sebe i když to je často v rozporu se zákony této planety. Mít v autě kameru a jet s tím na STK,rozhodně ji tam nechám a pokud se pán projeví jako šulin a ne jako člověk,tak mu ji sundám,ať má radost.A tak nějak funguj se vším,jinak by ses z toho zivota mohl jednou zbláznit.
  13. No možná škodovka zjistila,že to v reálu není tak ideální jako v manuálu.Letos ještě pořádně nemrzlo a už jsem párkrát pocítil,ze byly dveře přimrznuté,ale vždy se daly otevřít,u oken je to trochu brutálnější,to jsem měl párkrát pocit,že mi zajedou i s rámem dveří. Co se týká dvířek nádrže,tak tam jsem přimrzání ještě nezaznamenal.
  14. Mě se hlavně líbí,jak tu někteří ty naše nové auta dávno pohřbili,aniž by měli už aspoň nějaké větší problémy.Co to tak sleduji,tak je stíháte dřív někde rozstřelit než se Vám začnou,samovolně na konci životního cyklu(po 4 letech),rozpadat.Co mě osobně nejvíc sere na SA,tak je ta politika,já mám výbavu Elegance,v té době nejvyšší a kdybych neměl aspoň Paket plus,tak to snad nemá ani přední stěrače. Petrrr je mazák :-),ten kluk si prostě myslí,že poslední kvalitní výrobek na světě je ta rezavá sračka co se u nich vaří,aniž by bral třeba v potaz,že v tom je nachcané a nasrané od potkanů a jak mu šmakuje :-)
  15. Petrrr,každý má hold jiné hodnoty,to je přece normální.
×
×
  • Vytvořit nový...