Romec Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda lze vyměnit a koupit náhradní reprobedničku (zvukovou signalizaci) od parkovacích čidel. Mám přední i zadní čidla a repráček je nastaven na dva tóny (hlubší/vyšší) udávající, o které čidlo se jedná. Bohužel mi ten hlubší tón již repráček nepřehrává a nyní uvažuji o jeho výměně. Lze vůbec tento samostatný repráček zakoupit a je montáž snadná? Děkuji moc za Vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 lze, je to v prostrednim sloupku ridice, celkem blbe se to pak sklada, ale jde to. Cena par stovek a vymena na pul hodky. Odchazi to pomerne hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Dobrý den, děkuji. Procházel jsem internet, ale repráček samostatný jsem nenašel (vždy s celou sadou). Můžu poprosit o zaslání linku, kde by se takový repráček dal sehnat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 pouze original, zavolej si na Jarov a podle VIN ti ho objednaji.. Na netu to asi nesezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.