wirer Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 mne tiež štrajkuje zadný stierač, teda hlavne ostrek, otáča sa za stieračom tak som dnes utieral zadné sklo takým navlhčeným obrúskom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 me ne tak ze by nesel ja mam vyndanou pojistku protoze kdyz ji tam vratim tak sterac beha porad a nejde vypnout tak sem ho radsi vyradil uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 To ja uz se o auto taky uspinil a vypadam jako riperovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Lentilka byla vcera umyta a obavam se chlapci, ze ja to taky nevydrzim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 uz to zacinaje to myl minulej tejden ale ted to zas vypada stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Bando vydržte stejně to zas za dva dny budete mít špinavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Neboj , nemyju ... furt to vypada jako ciste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 ASPIRE: na mojí barvě (stejně jako na jozziho) ta špíná není vidět a když vidím, jak měla zaprasné auto po víkendu moje přítelkyně (jedna cesta do České Lípy a zpět), tak já takhle zaprasené auto nemám ani po více jak 2 měsících ježdění po Praze já ho mám proti ní čisté jak slovo boží (teď už ne, páč jsme jí auto umyl) takže si dovolují říct, že při tomhle počasí mi to auto zas cca měsíc vydrží relativně čisté, nebo ne tak špinavé, aby mě to štvalo. Ale teď už mě to štve, jak je to špinavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Pánové, to začíná bejt vostrý... Nejvíc mě sere,že při nastupování mám špinavé nohavice a když lezu do kufru,není za co chytit,protože ani nevidím kde je co na tich dveřích a pak jsem nasranej,když po tom šmátrání mám ruku jak kdybych jí strčil do bahna 1.12. jezděno 2x týdně a pouze silnice,žádné polní cesty atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Je prostě vidět, že zástěrky jsou úplně k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Nesouhlasím s tebou Vůči zasrání boku a zadku auta ano,ale vůči šutrům už pomahají dost...U nás sypou jak dementi a to pak jen pláčeš,když vidíš do ostřílený auto po zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Musim s Tebou souhlasit , proti sutrum je to skvele blato umyjes ale diry jen tak nezalakujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 kluci nebudte měkký a nic nemýte :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) taky :kol-26:kde je ta lestenka? Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 To je slušná prasárna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 jj to je ,ale neboj ,bude zase lestenkou,v ramci moznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Vznáším dotaz,zda lze aspoň umýt přední a boční okýnka.mám krapet problém vidět ven,při tomto počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Samozřejmně,bezpečnost na prvním místě Jinak já jsem zklamal a umyl to,už mě nebavily špinavé kalhoty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Venco mas peknou zachovalou barvu je videt ze se o to pred tebou nekdo staral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) jj autofocus ji dobre nalestil,ale ani ja to uz asi nevydrzim azriel : cau chlape,taky to pekne mas zasrany Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 No ani ti nevím jestli děkovat nebo nadávat. to je jen cesta po D11 do Poděbrad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 ano, ano,.... v patek sem tam jel taky cca 10 km a za tu chvilku rozsoleny jak hovado ta uplne tou soli tekla jak silnece tak i fabca, tak sem se pak stavil na teplym wapu v koline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Samozřejmně,bezpečnost na prvním místě Jinak já jsem zklamal a umyl to,už mě nebavily špinavé kalhoty :D obávám se, že tě budu co nejdříve následovat, nejdéle si to dávám do vánoc, dýl to nevydržím, až teď je to špinavý víc jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 našťastie nie je vidieť špinu pod tým snehom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.