lasice Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) potřebuju poradit, mám škodu O1 TDi 81kW rok výroby 2001 potřebuju vyměnit brzdový válec, podle čísla karoserie jsem si sehnal že by tam měl být 1J2614019 jenže tady u nás ho nikde nemají a prodejci náhradních dílů mají akorát 1U1530144 1U1530143 a ještě jsem viděl 1J1614019 a nevím jestli mi tam tjeden z nich půjde prosím poraďte předem díky Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: lasice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mel by tam pasovat Octavia TRW - 1J1614019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 podle Skody se neda nahradit sehnal bych ho kdyby jsi mel zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 potřebuju hlavní brzdový válec bez ABS, je na hlavní brzdový válec napojené i ESP nebo jen ABS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SN1P3R Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit s koupí hlavního brzdového válce. Začal mi syčet a podle mechanika je ho potřeba vyměnit. Protože se mi, ale cena zdála vysoká, rozhodl jsem si ho sehnat sám. Mám O1 1.9 TDI, 81 kW r.v. 2002. Podle filtrů v různých eshopech jsou to válce s kódovým označením 1J1 614 019. Za tímto číslem je ještě nějaký písmeno (např. D) a to už nevím co značí, stejně tak si přesto chci ověřit jestli tam opravdu patří válce s tímhle číslem. Pak je u některých psáno "pro vozy s ESP" u některý to psáno není. Liší se nějak pro auta s ESP? Moje má pouze ABS a ARS. Už v tom mám docela guláš. Můžu koupit kterýkoliv válec s tímto číslem a pokud né tak na které parametry se musím zaměřit abych měl jistotu, že kupuji správný? Pak bych si rád nechal poradit, jestli je risk koupit nějaký levnější válec nebo se vyplatí připlatit si. Ceny se pohybují od nějakých 800,- až k 5000,- Budu rád za každou radu. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 presné číslo si nechaj zistiť v ŠA podľa VIN čísla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.