lusl Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Zdravím, mám octaviu RS r.v 2001 VIN: Tmber41u818450602, chcel by som sa opýtať, akú mám generáciu komfortky? Kúpil som si originál škoda sadu vložiek zámkov, sada obsahuje aj vystrelovacie kľúče (planžetu) a neobsahuje IMMO čip. aký mám kúpiť čip? ID13 alebo ID48? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Tak som došiel na to, že mám 2,5tu generáciu. RJ komfortu: 1JO 959 799 AH. Kúpil som si nové vložky zámkov a sada obsahovala aj prvú časť s planžetou pre vystrelovací klúč. Aké číslo DO mi bude pracovať s centrálom? teraz mám klasické dvojtlačítkové vajíčko a chcel by som vystrelovák. Ďakujem.EDIT: ..tak podla tohoto http://forum.skodahome.cz/topic/52669-komfortka-25gen-799ah/ by mal fungovať 1J0 959 753 N - dvojtlačidlo. idem ho objednať a potom napíšem či funguje.. Editováno: 6. Listopad 2013, autor: lusl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 8. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Okej, takže ďakujem sám sebe že som si pomohol. Objednaný klúč 1J0 959 753 N - vymenil som planžetu a centrál spároval postupom: Proces1. Klíč v zapalování nechat v poloze Zapnuto2. Manuálně zavřít dveře druhým klíčem ze řidič.strany,pokud máte jenom jeden klíč zamknout zevnitř3. Jedním stlačením na dálkovém ovládání-otevřít dveře se zapne alarm4.Vyčkat 6 vteřin,pak zmáčknout otevření dveří,tím se aktivuje kódovací proces a dálkové ovládání je přeprogramováno (přispůsobeno)Všetko funguje! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.