Publikováno Listopad 5, 201311 r Zdravím, mám octaviu RS r.v 2001 VIN: Tmber41u818450602, chcel by som sa opýtať, akú mám generáciu komfortky? Kúpil som si originál škoda sadu vložiek zámkov, sada obsahuje aj vystrelovacie kľúče (planžetu) a neobsahuje IMMO čip. aký mám kúpiť čip? ID13 alebo ID48? Ďakujem.
Listopad 6, 201311 r Autor Tak som došiel na to, že mám 2,5tu generáciu. RJ komfortu: 1JO 959 799 AH. Kúpil som si nové vložky zámkov a sada obsahovala aj prvú časť s planžetou pre vystrelovací klúč. Aké číslo DO mi bude pracovať s centrálom? teraz mám klasické dvojtlačítkové vajíčko a chcel by som vystrelovák. Ďakujem.EDIT: ..tak podla tohoto http://forum.skodahome.cz/topic/52669-komfortka-25gen-799ah/ by mal fungovať 1J0 959 753 N - dvojtlačidlo. idem ho objednať a potom napíšem či funguje.. Upraveno Listopad 6, 201311 r od lusl
Listopad 8, 201311 r Autor Okej, takže ďakujem sám sebe že som si pomohol. Objednaný klúč 1J0 959 753 N - vymenil som planžetu a centrál spároval postupom: Proces1. Klíč v zapalování nechat v poloze Zapnuto2. Manuálně zavřít dveře druhým klíčem ze řidič.strany,pokud máte jenom jeden klíč zamknout zevnitř3. Jedním stlačením na dálkovém ovládání-otevřít dveře se zapne alarm4.Vyčkat 6 vteřin,pak zmáčknout otevření dveří,tím se aktivuje kódovací proces a dálkové ovládání je přeprogramováno (přispůsobeno)Všetko funguje!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.