Přejít na obsah

generácia komfortky + immo

lusl

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám octaviu RS r.v 2001 VIN: Tmber41u818450602, chcel by som sa opýtať, akú mám generáciu komfortky? 
Kúpil som si originál škoda sadu vložiek zámkov, sada obsahuje aj vystrelovacie kľúče (planžetu) a neobsahuje IMMO čip. aký mám kúpiť čip? ID13 alebo ID48? Ďakujem.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som došiel na to, že mám 2,5tu generáciu. RJ komfortu: 1JO 959 799 AH. Kúpil som si nové vložky zámkov a sada obsahovala aj prvú časť s planžetou pre vystrelovací klúč. Aké číslo DO mi bude pracovať s centrálom? teraz mám klasické dvojtlačítkové vajíčko a chcel by som vystrelovák. Ďakujem.

EDIT: ..tak podla tohoto http://forum.skodahome.cz/topic/52669-komfortka-25gen-799ah/
 by mal fungovať 1J0 959 753 N - dvojtlačidlo. idem ho objednať a potom napíšem či funguje.. 

Editováno: , autor: lusl
Odkaz ke komentáři

Okej, takže ďakujem sám sebe že som si pomohol. Objednaný klúč  1J0 959 753 N - vymenil som planžetu a centrál spároval postupom:

Proces

1. Klíč v zapalování nechat v poloze Zapnuto

2. Manuálně zavřít dveře druhým klíčem ze řidič.strany,pokud máte jenom jeden klíč zamknout zevnitř

3. Jedním stlačením na dálkovém ovládání-otevřít dveře se zapne alarm

4.Vyčkat 6 vteřin,pak zmáčknout otevření dveří,tím se aktivuje kódovací proces a dálkové ovládání je přeprogramováno (přispůsobeno)

Všetko funguje! :) 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...