Lukin180 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Zdravím chtel bych poprosit o radu... potrebuju auto na jezdeni rok cca 10 000 nenajedu skoro nic a chtel bych auto do 50 000. Chtel bych auto od skodovky protoze nicemu jinymu neverim chtel bych neco v benzinu na popojizdeni jakej motor bych mel zvolit kdybych chtel octaviu nebo Fabiu ?? diky moc za rady moc si toho cenim a nevim kam jinam se obratit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 nevim jestli za tyhle peníze seženeš tyhle auta, aby byly v kloudným stavu... já kdybych toho moc nenajel a chtěl bych malou spotřebu, tak bych šel do felicie 1.3. Samozřejmě čím víc jezdíš, tím víc bych chtěl pohodlnější a lepší auto... Mě osobně se fabie moc nelíbí, tak bych šel do octavie. A protože mě 1.6 benzin hodně žrala, tak bych šel buď do nižšího objemu, nebo do nafty... ale to jen můj názor... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 podívej se třeba na tohle, docela slevil co víc si za ty peníze přát http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=125783 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.