CzeP Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Zdravím, nemáte někdo zkušenost s touto ohýbačkou 3 v 1 http://dum.bazos.cz/inzerat/29409001/Ohybacka-zakruzovacka-a-nuzky-Holzmann-3-v-1.php ? Popřípadě mohli by jste doporučit něco z Vaší zkušenosti? Líbí se mi ta kombinace 3 v 1. A také to, že to zabírá málo místa. Pracovní plocha cca 305 mm je dostačující. Jen mě limituje tloušťka plechu 0,8 mm. Potřeboval bych alespoň tloušťku plechu 1 mm. Je také k dostání větší bratr... Ale ten již má pracovní plochu cca 1075 mm. A tím podstatně větší. Myslíte si, že by se zakružovačka s plechem 1 mm poprala? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 V inzerátu píše, že je to na 1mm plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeP Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Jo v inzerátu to napsáno má. Ale přímo v letáku výrobce je napsána tloušťka 0,8 mm. 2 TECHNICKÉ ÚDAJE UBM 305 Účinná šířka opracování mm 300 Průměr válce mm 38 Max. úhel ohnutí ° 90 Max. síla plechu ocel/mosaz mm 0,8 Délka mm 560 Šířka mm 290 Výška mm 450 Hmotnost netto kg 45 Zde leták výrobce.... strana č. 6 http://www.peddy.cz/files/UBM_305_1070.PDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Aha, tak to je pak naprd........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeP Vloženo 15. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Mám totiž obavu, že když to koupím. Tak ať to má dost síly na přestřihnutí plechu... ať to nevypadá okousaně. Popřípadě jak se na to bude tvářit zakružovačka... Nemá někdo zkušenost s PODOBNOU věcí? Není tady nějaký zámečník nebo karosář? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.