čip Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Zdravím, mám problém s přídavným topením. Mám nový dodělaný climatronic z m.r. 2010 a od té doby mi píše přídavné el. topení ,,00361 - topne teleso pro pomocne topeni (Z35) - defekt " . Mohl bych poprosit o radu co a jak s tím. Koukal jsem do parametrů a vše je tam, napájení atd. i podle schématu by mělo být teoreticky jedno, že je tam nový climatronic protože je to mezi sebou propojené jen CAN. Jestli by někdo věděl nebo už tuto závadu řešil dejte prosím vědět. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 A v jakém autě pořídil jsem si do své octavia II 2006 mám O II 2008. ve voze OII r.v.2005 2.0 TDI BMKBuď střídáš Oktávky jako ponožky nebo se v tom šťouráš lidem bez zkušeností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.