Leden 3, 201411 r Autor parkováky pojedou určitě pokud byly na columbusu Jo dekuji za ifno: našel jsem tento inzerat: tak to zkusim http://auto.bazos.cz/inzerat/30697452/autoradio-Bolero.php
Leden 3, 201411 r Autor Neni nekdo v Brně, kdo by radio nakodoval? Bohužel mi odešel VAG kabel - a čekam až dojde dalši. Takže jsem ted mrtvej. Ale stejnak si mylsim, že když v autě byl columbus tak že by se Bolero kodovat nemuselo.
Leden 3, 201411 r Autor Mam tedy hledat navod? Na inzerát mi jiš přišla odpověd, takže se musim rozhodnout jesli to bolero koupim nebo ne - je to ze Supa 2009. Mel tam parkovaky, climatronic, vyhrivany sedaky a vše se prej zobrazuje. Jde mi jen o to, jestli když vrazim ted do meho auta bez jakychkoliv uprav to bolero, tak jestli aspon fyzicky pojede FM radio + parkovaky a jestli se nebude vybijet baterka. Ostatni bych pak casem dokodoval nebo nechal udelat.
Leden 3, 201411 r Autor diky moc: zvuk mysliš kuli tomu, kdyby mel ten Superb sound systém že. Ja v Okte sound systém nemam. Ale to by byla pak jednoducha práce s kodovanim.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.