Jump to content

Infotainment Columbus 10

Recommended Posts

Čekal jsem že po připojení auta na net budu mít k dispozici nějaké funkce. No nic třeba ještě nějaká možnost přibude. 

Jinak se ještě zeptám. Máte nějakou možnost v nastavení ambientniho osvětlení? Já to mám neaktivní. 

IMG_20210314_193028.jpg

• 3 weeks later...

Take jsem v soku ze suto za 800tis nema slot na SD kartu. To je dileny. Nekdo pise ze je Spotify. Tzn reklamy a nebo platit a pak platit za data. Nechapu. Na SD kartu si dam  svoji hudbu prevedenou na mp3 z legalne koupenych CD. To je hrozna doba . Nejraci bych jim tu OCT 4 vratil!

• Pozitivní 4
  • Negativní 2

Obracím se sem s dotazem:

V nabídce při konfiguraci rádia se mi nabízí možnost výběru Web rádia, ale tato položka nejde potvrdit (viz obrázek).

Má někdo Web rádio funkční?

560751159_Webovrdio.thumb.png.ea9d47a5efc9b7389c5c0255d1cf7a52.png

Datové připojení a vše ostatní je plně funkční, jen tato položka mi nejde. Samozřejmě vím, že si mohu cokoliv i rádia pouštět přes mobil, ale chtěl bych mít Web rádia v předvolbách.

Díky za případné info.

Jinak pro posluchače DAB rádia a nové stanice "Hlas Prahy" připojuji ikonu ke stažení do rádia.

Hlas_Prahy.png

• 1 month later...

Ahoj, jsem asi tupej, ale jak na infotainmentu Columbus posunu skladbu jinak než držením tlačítka na volantu? Mám na mysli takový ten slider co byl v předchozích verzích. Příklad, dlouhá skladba z USB disku, dlouhá třeba hodinu ( Cimrmani ), chci to posunout, v Supovi 2 i 3 jsem měl možnost potáhnout prstem slider a bylo. Jak to udělám tady? Pls help, v manuálu píšou "Posun v titulu je možný také tahem prstu na časové ose.".. Nevím kdo ty návody píše, ale co tím chtěl básník říct? Pro info, obrazovka infotainmentu je nastavena v základním, továrním vzhledu. Dá se to někde přes ty widgety? Díky.

• 3 weeks later...
V 11. 3. 2021 na 18:02, littlewonder napsal:

S android auto je to u mně stejné.. Jak tam je fleška nejde bezdrátově.. Auto je 2/2021.

Vám na Oktavii 4 chodí bezdrátově AA? Co máte za specifikaci auta a jakým přesně postupem jste přiměl telefon se připojit?

• 1 month later...

Nějakou takovou reakci jsem očekával :-D Ale teď vážně. Za ideálního stavu, bez chyb a jiných problémů - umí? Jsem na to zvyklej a až teď mě napadlo, jestli se v tomhle nebudu muset naučit fungovat jen s jedním připojeným telefonem. Což by mě docela mrzelo. 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Pawouk pinned this topic