FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Když už se tu dneska probírají samé chujoviny, tak mě napadlo, že bych se Vás mohl zeptat, jestli někdo neví, co se stalo s firmou Hájek. Dřív jsem si docela často kupoval jejich zmrzliny (hlavně pistáciovou) a teď už snad rok jejich zrmzliny nemůžu nikde sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 v praze souuu, maj primo svoje obchody (svetozor, florenc, pruhonice) ale v kramu jsem je nevidel dlouho jinak good tema :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 hmm asi sa im roztopila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jinak good tema :-))))))))) No vždyť píšu, že když se tu dneska probírají chujoviny... Jinak bych si to samozřejmě nedovolil. Jinak si mě potěšil, že se dají sehnat aspoň někde, já už to chtěl vzdát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ja kupuju jahodovyho a tvarohovyho Misu, nejlepsi zmrzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ja kupuju jahodovyho a tvarohovyho Misu, nejlepsi zmrzka Jj, Míšu můžu taky, ale musí být na klacku. Tuhle jsem si koupil tu vaničku a nějak to nebylo ono, a navíc je to docela drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Souhlasim, vanicka je hnus.... Ja kupuju ta velka baleni po 16ti kusech v makru. Vyjdou pak dost levne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Já zase lííííííííííížu co se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Já zase lííííííííííížu co se dá No tak, pane kolego, kroťte se trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 v praze souuu, maj primo svoje obchody (svetozor, florenc, pruhonice) ale v kramu jsem je nevidel dlouho jinak good tema :-))))))))) A taky Chodov.....ty jo, ale ty cenovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Já zase lííííííííííížu co se dá Tak si vyliž pr*el.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nejlepčí je zmrzka od zlatejch obloučků s lentilkama nebo s karamelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nejlepčí je zmrzka od zlatejch obloučků s lentilkama nebo s karamelem joooo...lentilkovej McFlurry.....mňááááááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tohle tema tu melo byt v pulce cervence, ne ted, kdyz je venku 16 stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nejlepčí je zmrzka od zlatejch obloučků s lentilkama nebo s karamelem joooo...lentilkovej McFlurry.....mňááááááám nejlexusnejsi je ta lzice v tom, jde pak pouzit jako katapult na metani papirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 nejlepčí je zmrzka od zlatejch obloučků s lentilkama nebo s karamelem joooo...lentilkovej McFlurry.....mňááááááám Teď se s ním cpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Já zase lííííííííííížu co se dá Tak si vyliž pr*el.... cool...dlouho sem se tak nezasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 ja mel prave nejradsi jogurtovou vod hájka a jinak nejlepsi je stejne normalni nanukac za 12 kacek a hotovo seru na algidy a jiny sracky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Algida fuj, budoucnost je v rusky zmrzline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 nejlepčí je zmrzka od zlatejch obloučků s lentilkama nebo s karamelem MC SHIT aneb MROZ je panem zmrzlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 hehe, Fugasi, genialne tema......akurat synovi vyberali mandle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Hmmmm Mrožík....... SLINT ! MLASK ! nejlexusnejsi je ta lzice v tom, jde pak pouzit jako katapult na metani papirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Hmmmm Mrožík....... SLINT ! MLASK ! nejlexusnejsi je ta lzice v tom, jde pak pouzit jako katapult na metani papirku to neni zert, to je realita, ktera se stala pri me posledni navsteve D8 krutou skutecnosti ostatne jako skladani parnicku, vlastovky (krasne letela), a vyplnovani dotazniků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Jestli myslíš zácpu na D8, tak to mohli být formuláře daňového přiznání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.