Crewe Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s přiděláváním brembo třmenů na octavii II RS. Jde mi především o vzhled. Teď ale k otázce. Jaký třmeny mám na bazarech hledat. Resp. z jakého auta. Často jsem viděl na bazarech z Mitsubishi Evo, ale nevím, jestli tam sednou. Děkuji, za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Pokud máš účet na FB, najdi si skupinu "Brzdy, brzdy, brzdičky". Tam se řeší jen brzdy a všechny informace tam najdeš. Na OII se hodí brzdy např. z TT RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 pokud jenom vzhled tak toto http://auto.bazos.cz/inzerat/36694712/KRYTY-BRZDICU-IMITACE-BREMBO-3D-sada-na-cele-auto.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Tohle muze dat na auto jen absolutni *** Kdyz chci resit brzdy, tak resim brzdy, ne atrapy... S timhle je clovek jen pro smich... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja bych si to taky nedal,reagoval jsem na to ze pise ze mu jde predevsim o vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No, problem u TTRS brzd je v tom, ze kola jdou min 18ky a jeste s podlozkama, takze je to financne nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/35980444/Brzdy-Brembo-6pist-Porsche-350mm-5x112-Golf-Octavia-GTI-RS.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.