Přejít na obsah

Crewe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 397 zobrazení profilu

Oznámení Crewe

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Crewe

    Brembo třmeny

    Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s přiděláváním brembo třmenů na octavii II RS. Jde mi především o vzhled. Teď ale k otázce. Jaký třmeny mám na bazarech hledat. Resp. z jakého auta. Často jsem viděl na bazarech z Mitsubishi Evo, ale nevím, jestli tam sednou. Děkuji, za jakoukoliv radu.
  2. Zdar. Nakonec jsem se rozhodl pro fólii. Známej mi udělal cenu, takže mě to vyšlo mnohem levnějc než ty chemikálnie na oddělání chromu. - Když to nebude držet (říkal mi, že by to mohlo držet lépe než lak), tak to udělám, tak jak bych měl. Díky za rady
  3. Takže jsem dostal zpět přední masku s tím, že se do toho nechtěli pouštět (zbavování chromu a ani lakovat), že mi ho prý i zničili (Dali mi kompletně nový). - Takže jsem se rozhodl, že si chrom dám dolů sám. Jak psal "šulda", koupil jsem si kys. chlorovodíkovou a 30% kysličník s tím, že si dám chrom dál. Nastal další problém: Nikdo mi to nechce ani nalakovat. Sám si moc nevěřím, že bych to dal do nějaké pěkné podoby. Jak mám pokračovat? Mám to zkusit sám, nebo dál hledat odvážného lakýrníka? Díky
  4. OK. Když na něco přijdu, tak ti napíšu SZ, nebo sem :-) Oprava ohledně spokojeností se servisem: Už je problém s kompletní výměnou kolumbusu.... - Byl podán návrh přímo na škodovku, jelikož prej takhle drahý věci sami nemůžou uznávat. - Takže dále čekám. Auto jsem si vzal, aspoň mezitím vyměním značky, nechám si podsvítit ledkama nohy, nechám přebarvit přední masku a nakoupím věci na MF volant..
  5. No hlavne si projed columbus. - vsechny funkce. Potom to reznuti a praskani laku pod kridlem. - jakoby ze vnitr kufru. - proste ty zaruky vyuzit a dat tam uplne vsechno
  6. Celej Kolumbus - (Občas to blblo), zadní popelníček, potom nějaký jemný reznutí a praskání laku ze spoda kufru (u křídla) atd.. Bylo toho docela dost. Ale spíš takovýhle drobnosti, hlavní byl ten columbus.
  7. O tom vlastním postu jsem přemýšlel, ale nemám na to moc času. Tak uvidíme. Jinak fotku auta si dám do avataru (aspoň) - Všechny reklamace mi bez problému uznali.
  8. Doufám, že ne a bude šlapat jako 1,9 TDI 77Kw. Bral jsem jí hlavně protože je ještě v záruce - Taky jsem záruky hned využil a dal ji do servisu se vším, co se mi nelíbilo :-D
  9. Koukám, že se to tady rozjelo dost. Nevím, jestli jsem to psal, ale už jsem se rozhodl, ba dokonce už si pro to i jel :-) - Vzal jsem benzín. Jelikož se musím pořádně spřátelit s benálem (nikdy sem benál neměl), takže to chce ještě čas. Spotřeba: (půjde to ještě dolů, až to vychytám...) Prostě benzín jsem kupoval z důvodu, že jsem začal jezdit jen a pouze po městě, tudíž ohřev je bomba, tichost, celková zkultivovanost motoru. Kombinovaná 7.5L - Když nikam nespěchám a jedu podle předpisů (Asi 5km město, 10-15km mimo město (to stejný i zpět) Město - 10.5 - Míň to ještě neumím stáhnout. (Myslím, že na 9,5 se dostanu v klidu) - Klidná jízda podle předpisů Když spěchám ve městě - Prudký rozjezdy, trošku ostřejší zatáčky, podřazování do zatáček. Bere si to těch 12. V létě ve městě budu jezdit autem ještě míň. - Zase se to nahradí větší dálkou (max. 150km) (1/2x týdně)
  10. Zdravím. Mam RS 2009 FL s handsfree sadou a kolumbusem (ten by mel bejt novej 2012). Bohuzel s NEmultifunkcnim volantem. - chtel jsem si to dodelat. Auto sem daval do autorizovanyho servisu na servisni prohlidku. Koupil jsem si 3-ramenny MF volant, ted mi psali ze servisu ze minimalni investice je 6500 tisice. A ani po tom se nevi jestli to bude fungovat, tak jsem se rozhodl, ze bych si vsechny dily sehnal sam. (Z bazaru/od lidi by to nemusela byt takova morda jako za original.) Proto jsem se vas chtel zeptat, co vse budu potrebovat? 1.MF volant + airbag 2.Podvolantová jednotka Dostal jsem radu, že tenhle by měl fungovat. http://auto.bazos.cz/inzerat/20725970/Skoda-Octavia-II-Podvolantova-ridici-jednotka.php 3.kablik http://www.cc-autodily.cz/svazek-el-instalace-2 - To je ten kablík? :-) 4.Nakodovat a dat do kupy. Pravá páčka stačí pouze přepinovat? Nevíte někdo, kolik se tak přibližně bere za práci (komplet vše, včetně výměny bagu)? :-) - Rovnou se mi může někdo ozvat ohledně montáže (tak do 100km od PCE) Předem děkuji. EDIT..
  11. Díky za odpověď včera večer jsem tohle ještě našel a nakonec to šlo :-)
  12. Zdravím. Mám takový problém. Jelikož se chci dostat pod tapec 5. tých dveří v kufru, ale nemohu se pohnout dál. - Vycvakal jsem cvočky, odšrouboval šroubek pod madlem určeném k stahování kufru. A dál opravdu nevím, zdá se mi, že je to tam jakoby "zahaklé" Návod jsem nikde nenašel, hledal jsem ho opravdu dlouho..
  13. Zdravím. - Tohle je přesně téma, které jsem opravdu dlouho hledal a jelikož jsem pořídil nové auto, tak jsem si řekl, že to nebudu odkládat a investuji. - Jsem audiofil.. - Jakmile něco někde drnčí okamžitě to vypínám.(Nedokážu si tu muziku vychutnat). Mám Columbus + Sound system. - Hraje to neskutečně, ale pořád tam to drnčení je a chtěl bych ještě o něco kvalitnější zvuk. 1. Co jsem se tady dozvěděl, tak je potřeba koupit 2x http://www.ahifi.cz/...rej-es-500.html 2. Vybírám, který tlumící materiál by mohl být nejlepší? - Zalíbil se mi tenhle: http://www.ahifi.cz/...r-1-4-6-mm.html - Tohle jestli jsem správně pochopil se nalepí ze vnitř dveří 3. Tapecy bych měl vyplnit molitanem - Tady teda netuším, který by byl nejlepší Asi tento: http://www.ahifi.cz/...tan-374091.html 4. - Co byste mi ještě doporučili pro dokonalý odhlučnění. Tapecy si nechám sundat/nandat v servisu. Mockrát děkuji zkušeným členům za jejich budoucí rady, mně, jakožto laikovy. - Ještě jsem se dozvěděl, že se tam dává MDF kroužek - Nevíte, jestli to sound system už má?
  14. Ahoj. Prave ze mam bilou, proto se o to tolik zajimam. - resim hlavne abych to spravne sepasoval, jak pises aby tam netekla voda. Proto bych potreboval od zkuseneho radu, zdali je to na silikon (nebo jinak na tvrdo pridelany) , nebo je to jenom na gumu, ci jine tesneni. P.s. pisu z mobilu za chyby se predem omlouvam.
  15. - Díky za to video. Akorát jsem ho teď našel tady v galerii u fotky :-) - Fotodokumentaci jsem víceméně našel taky, ale spíš by mi šlo i trošku popisků apod. Aspoň použitá barva.. - trošku popsaný rozebrání, na co si dát bacha.
×
×
  • Vytvořit nový...