Motiver Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Zdravím zde přítomné. Předem se omlouvám, že jsem tu úplně nový a zatím jsem zde ničím nepřispěl a hned se ptám na něco. Ale jistě, pak zde předvedu své nové vozidlo :-) Pro info jedná se o vozdilo Octavie SCOUT - 2007 - 2.0TDI 148 000 Km Mám na vás dotaz, ohledně výše zmíněného vozidla :-) Pročetl jsem zde spousta témat, o podvozku OC II atd., ale spíše se tu řeší bouchání nápravy, různé rány, atd. Ale já tu mám asi takovou perličku. A nebo je to jasný jak facka. Co to dělá: Když normálně jedu, je zařazený jakýkoliv rychlostní stupeň ( spíše 1 - 4 ), pustím plyn, v přední částí to nepříjemně vrzne jako stará postel, abych to lépe popsal, tak v přední části hned jakoby za palubkou v motoru. Dělá to spíše v nižších otáčkách. Podotýkám, že vozidlo musí mít zařazený rychl. stupeň. Při neutrálu se nic neděje . Když startuji, tak při jakoby každém záběru startu to nepatrně vrzne také. Moje laická domněnka: Turbo to nebude, protože kdyby byla někde povolená hadice od turba, nebo něco kolem a třeba by si někde odfukovalo tak to prostě zní jinak, tohle prostě takový ten typický vrzací zvuk. Řemen ? To mě napadá jedině když se to startuje, nebo že by nějaká napínací kladka ? Vozidlo je po komplet rozvodech. Silemblok motoru ?, když je motor v nějakým nátahu, ale spíše zpětným ( noha z plynu pryč ).Uložení převodovky ?, tam máme taky nějaký gumy, který to tam držejí pohromadě. Alternátor ? Co myslíte ? Pokud mám vlézt pod auto a vykoupat to tam WDéčkem, tak to bude asi jednoduchý, ale mám takový dojem, že to nebude jen tak. Pokud máte nějakou podobnou zkušenost, prosím určitě napište nebo jakýkoli koment Děkuji Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Otevři kapotu a pumpuj s autem jestli to uslyšíš a odkud,pak s motorem. Mne vrzali gumové silentbloky na tlumících. Jen proboha nemazat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.