McLain5 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Ahoj lidi,potreboval bych zodpovedet otazku.Dnes rano jsem az na potreti teprve nastartoval supa,az se to povedlo,otacky se na volnobeh zvysovali a snizovali a v 10ti sekundovem intervalu a vzdy kdyz klesly motor zacal neuveritelne vybrovat,jakoby by vynechaval valec-bylo to slyset i podle zvuku... Chvily jsem to nechal takhle vrcet a po 5ti minutach sedl do auta a rozjel se,kupodivu rozjel jsem se dobre,ALE asi po minute opet,vibrace a jakoby vynechaval valec,takhle to delalo par kilomeltru az se to napravilo,samo,jen tak.Nevedel by nekdo KDE muze byt problem? Napadli me kabely ke svickam,nebo svicky... Supik je na LPG a ma nasteveno prepnuti po zahrati 60 stupnu-to funguje spolehlive.Dekuju za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Delalo mi neco podobneho kdyz jsem mel plynove vstriky ko. Vymenil jsem i svicky a repasnul vstriky a od te doby ok je to asi rok. Zkus zajet za plynarem at odzkousi vstriky. Proc mas nastaveno 60stupnu? Ja mam leto 35 a zima 20. Uz dva roky a zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Ma ještě 5 né, AUDI dělala taky 5valce a taky frčeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Anebo tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 i VW na tom je podobně Radku.Taky 5 a stačí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) tak v prvni rade by to chtelo zjistit jestli to dela jenom na plyn nebo i na benzin :-) pokud by to byli svicky/kabely a vynechavalo to takhle brutalne mela by bejt v motoru zapsana chyba. Editováno: 3. Únor 2014, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.